Center for Murværk på Teknologisk Institut får ny chef

Mette  Glavind

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 20.

Michael Lange

Center for Murværk på Teknologisk Institut får ny chef

Publiceret den 20. august 2015 

Michael Lange – mangeårig bygningsarkitekt, byplanlægger, konsulent og underviser –
skal stå i spidsen for Danmarks eneste videncenter for murværk.

Center for Murværk, Teknologisk Institut i Aarhus, har fået ny chef i form af arkitekt MAA Michael Lange. Den ny mand i spidsen for Danmarks eneste videncenter for murværk er uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 1984, hvorfra turen gik videre til Arkitekterne Kjær & Richter for hvem han lavede projekter i Dannmark, England og Tyskland. Derefter gik turen videre til Arkitema Architects hvor arbejdsopgaverne hed projekter og opsøgende virksomhed i Tyskland.

Det blev starten på et udlandseventyr, der har budt på 24 år som selvstændig arkitekt i Berlin, hvor 61-årige Michael Lange siden 1991 har stiftet flere virksomheder. Med op til ti ansatte under sig har han skabt sig en markant profil inden for projektledelse samt stået i spidsen for flere bolig-, byplanlægnings- og saneringsprojekter. Desuden har han i seks år fungeret som underviser ved Aarhus Arkitektskole og Aalborg Universitet.

Teknologisk Institut er ikke i tvivl om, at Michael Langes alsidige baggrund og internationale snit bliver en gevinst for Center for Murværk.

- Center for Murværk er et af vores flere stærke materialecentre, hvor vi tilsammen servicerer byggebranchen med ekspertviden om tegl-, beton-, træ, asfalt, vinduer og biomaterialer, og Michael er den helt rigtige til at forsætte de udviklingsspor, der de seneste år er skabt inden for murværk - blandt andet i form af nye bæredygtige  teglprodukter, nye energirigtige produktionsmetoder med mikrobølger og inden for renovering af det murede byggeri, siger direktør i divisionen for Byggeri og Anlæg, Mette Glavind, som tilføjer:

- Det murede byggeri har været centralt i mange projekter, som Michael har stået i spidsen for, og med hans baggrund er der gode muligheder for at udnytte centrets unikke kompetencer til at udbygge forretningsområder og kundegrupper yderligere til blandt andet bygherrer, rådgivere og arkitekter.

Michael Lange er gift og har tre børn i alderen 10-18 år. Sin fritid tilbringer han gerne sammen med familien og på rejser i Italien.

For yderligere information

  • Mette Glavind, direktør, Byggeri og Anlæg: tlf. 72 20 22 20.