Teknologisk Instituts forbrugerpanel søger nye testpersoner

Maja Krogsøe Skou

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 45.

Menneske smager på smagsprøve i Teknologisk Instituts forbrugerpanel

Teknologisk Instituts forbrugerpanel søger nye testpersoner

Tilmeld dig Teknologisk Instituts forbrugerpanel, og vær med til at teste nye fødevarer og give input til produkter, som allerede findes i butikkerne. Som tak for din tid modtager du et gavekort.

Vil du have mulighed for at teste nye fødevarer, inden de kommer på markedet? Og vil du være med til at give input til forbedringer på de produkter, som allerede er på hylderne? Så er Teknologisk Instituts forbrugerpanel lige noget for dig.

Giv din holdning til kende
Vi søger forbrugere, der har lyst til at smage, vurdere og give udtryk for deres holdning til mange forskellige fødevareprodukter, men også non-food produkter (fx cremer, tekstiler og personlige plejemidler).

Påvirk fremtidens produkter
Når du er med i vores forbrugerpanel, får du indflydelse på de produkter, vi tester via din besvarelse og holdninger. Det kan i den sidste ende påvirke, hvilke produkter der lanceres, bidrage til produktjusteringer, optimering af koncepter, vurdering af emballagedesign og funktionalitet mv.

På vegne af vores kunder tester vi både eksisterende produkter, men også helt nye produkter, som ikke er på markedet endnu.

Hvordan bliver jeg medlem af forbrugerpanelet?
Du skal være over 18 år og have mulighed for at møde op i vores forbrugerfaciliteter på Teknologisk Institut i Aarhus C. Testene kan dog også foregå online.

Hvordan fungerer det?
Vi kontakter dig, når vi har en test, som du er i målgruppen for. Det er altid helt frivilligt, om du vil deltage, og du modtager et gavekort som tak for din tid. Dine besvarelser vil indgå i testresultater og rapporter til vores kunder i anonymiseret form, og ingen ud over Teknologisk Institut vil kunne se dine svar.

Oplysningerne om dig og dine besvarelser vil således aldrig blive videregivet eller offentliggjort. Dine besvarelser i forbindelse med tests og undersøgelser vil løbende blive slettet, når vi har færdiggjort vores tests og undersøgelser.

Hvad gør jeg?
Tilmeld dig via dette link (på engelsk).

Når du opretter dig, skal du vælge et password på mindst 8 tegn. Ved din tilmelding accepterer du, at Teknologisk Institut kan kontakte dig pr. brev, telefon eller e-mail om deltagelse i tests og undersøgelser.

Teknologisk Institut er dataansvarlig i forhold til de oplysninger, vi behandler om dig, og har du f.eks.:

  • fortrudt din optagelse i vores Forbrugerkartotek
  • et ønske om at ajourføre eller rette fejl i oplysningerne om dig
  • spørgsmål til, hvilke data vi har registreret om dig
  • spørgsmål om din medvirken i tests og undersøgelser
  • ønske om at blive slettet fra vores kartotek

kan du altid rette henvendelse til os på:

Teknologiparken
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus C

forbrugertest@teknologisk.dk
Telefon 72 20 20 00

Hvis du vil klage over Teknologisk Instituts behandling af dine oplysninger, skal du kontakte Datatilsynet.