Fremtidens fødevareindustri

Tine  Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72201446

Teknologisk Institut gennemførte på foranledning af European Monitoring Centre for Changeen undersøgelse, som  resulterede i et "dossier" om den Europæiske fødevareindustri

Fremtidens fødevareindustri

Fødevareindustrien i Europa er blandt de største, såvel hvad angår omsætning som arbejdspladser. Det er også en sektor med mange små og mellemstore virksomheder. Intensiveret international handel, udvikling af nye teknologier og produktinnovation påvirker i disse år sektoren voldsomt.

Teknologisk Institut gennemførte på foranledning af European Monitoring Centre for Changeen undersøgelse, som  resulterede i et "dossier" om den Europæiske fødevareindustri. Dette dossier omfatter:
 

  • En kortlægning af industrien (økonomi, teknologi, markeder og kompetencebehov)
  • Fire casestudier af fødevarevirksomheder i Europa (Niels Oscar (bryggeri), Sverige; Kalev (chokolade, sukkervarer, brød), Estland; Findus AB (frost, convenience), Sverige; Danish Crown (kød), Danmark.
  • To casestudier af fødevareklynger (Øresundsregionen og Flandern, Belgien)
  • Tre scenarier for fødevareindustrien i Europa.

Se hele fødevaredossieret på European Monitoring Centre for Change's hjemmeside eller få en  

på dansk på disse slides.