Godkendt campingværksted - Hvordan kontrollerer Teknologisk Institut?

Kristian  Eldam

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 61.

Godkendt campingværksted - Hvordan kontrollerer Teknologisk Institut?

Indskrivning

2 arbejdskort og tilhørende fakturaer tjekkes for kundeaftale, pris, vognvurdering/merarbejde kommunikeret.

Det tjekkes at faktura til privatkunde var klar ved afhentning og at fakturaer er overskuelige og klart specificerede - se under krav.

2 privatkunder ringes op for at høre kundens version/oplevelse samt om problemer/småfejl med campingvognen, som kunden påpegede ved indlevering, blev afklaret/ løst.

Værksted

Der udtages 1-2 færdigservicerede campingvogne til stikprøvekontrol, så følgende områder kan tjekkes:

  • Værkstedet skal rydde op efter sig i vognen og aflevere campingvognen i min. samme visuelle stand som den blev modtaget
  • Gastest
  • Fugttest
  • Adskillelse og smøring af bremser (en hjulbolt skrues ud og kontrollen udføres med endoskop) og smøring af håndbremsekabler.
  • Smøresteder, støtteben, stabilisatorer, sikkerhedswire, 13-polet stik
  • Dæk. Hvis dækkene er 6 år eller ældre og kunden fravælger udskiftning, skal dækkenes alder fremgå af faktura gerne ledsaget af ”udskiftning fravalgt”. Mellem 4-5 år skal kunden minimum mundtligt, men også gerne skriftligt, gøres opmærksom på, at dækkene ikke kan holde til næste forventede værkstedsbesøg om 2 år

Værktøj skal være under kontrol af Teknologisk Institut eller være underlagt en af fabrikanten tilsvarende godkendt kontrollant/serviceaftale.