Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72799 - Agile Summit 2016
1 dags konference

Agile Summit 2016

KONFERENCEN ER BLEVET AFHOLDT FOR I ÅR.Vi forventer at gentage succesen i foråret 2017 og vil have et nyt, spændende program klar omkring nytår.

Evaluering

3stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 67 besvarelser

Få indsigt i praktiske værktøjer & Best Practice

Overvejer din virksomhed agilt- drevet projekter? Eller har I allerede en agil kultur? Vi byder velkommen til årets projektledelseskonference ”Agile Summit 2016”, hvor den amerikanske keynote speaker Jeff Gothelf, og en stribe af de førende eksperter i Danmark indenfor agile projektmetoder vil give dig ny inspiration. Skræddersy dit eget program, så du får størst udbytte ud af dagen.

Vælg mellem 3 værktøjsorienteret indlæg, 3 workshops og 3 cases. Benyt muligheden for at møde kolleger på tværs af brancher og udvid dit professionelle netværk.

 

Rabatmuligheder

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår I 20 % rabat.
Rabatter kan ikke kombineres.

Talere

Allan Salling Pedersen
Allan Salling
Partner i EPM Group. Med 25 års erfaring inden for projekt- og programledelse, samt ca. 10 års praktisk erfaring i koblingen mellem agile og plan-drevne metoder, forsker og rådgiver EPM Groups implementeringsekspert i området.
Christian Wiese
Christian Wiese
Christian har tidligere arbejdet som Senior Program manager og Senior Portfolio Manager i Arla IT, hvor han bl.a. var initiativ-tager til at anvende Scrum til gennemførelse af flere kritiske SAP projekter. Ligeledes har han arbejdet i antal roller i SYSTEMATIC, der er CMMI5 certificeret samtidig med der anvendes Scrum.
Gisla Soltau Faber
Gisla Faber
IT-Projektleder i Erhvervsstyrelsen og har de sidste 4 år deltaget i styrelsens Moderniseringsprogram, hvor der blandt andet er udviklet omkring 30 IT-løsninger med brug af agile metoder. Gislas fokuspunkt er opbygningen af teams, der - særligt i agile projekter – er en af nøglerne til succes.
Jeff Gothelf
Jeff-Gothelf
Forfatter med mange års erfaring som produktdesigner samt leder for succesfulde, tværgående samarbejder og agile teams. Hans primære fokus er at opbygge og træne, kundecentreret produkt udviklingsteams. Jeff er pt aktuel med sin bog ”Lean UX”.
Jenni Jepsen
Jenni-Jepsen
Partner, goAgile. Jenni har stor erfaring i forandringsledelse, kommunikation og integrerere NeuroLeadership koncepter ind i hendes coaching, træning og sparring med ledere på alle niveauer. Hun rådgiver om lederskab, teams, og om hvordan man kan implementere det agile arbejde.
Jesper Thaning
Jesper-Thaning
Partner hos BestBrains og har praktiseret agile metoder i softwareprojekter i over 10 år - både inden for det private og det offentlige - og har erfaring fra stort set alle dele af udviklingsprocessen, fra idé til værdien er opnået.
John A. Hunderup
John-Hunderup
Partner i EPM Group. John har 30 års praktisk erfaring inden for projektledelse, ledelse, rådgivning og undervisning. Han rådgiver inden for metode implementering og metodetilpasning på baggrund af erfaringer fra en lang række danske virksomheders implementering af PRINCE2. John har præget PRINCE2 samfundet i Danmark fra starten i 2002, og har arbejdet med indføring af PRINCE2 i mere end 50 offentlige og private virksomheder.
Lars Roost
Lars-Roost
Programleder og Agile Change Agent ved LEGO, hvor han igennem det seneste år har indført agile metoder på programniveau i den digitale del af LEGOs marketingsorganisation. Før dette, har han i en årrække leveret agile software projekter til det danske forsvar. Lars fascineres af spændingsfeltet mellem traditionel (projekt) ledelse og agil ledelse og elsker at eksperimentere.
Louise Navntoft
Louise-Navntoft
Partner i goAgile. Louises fokus er, at hjælpe folk til at levere den rette værdi hurtigere og skabe varige forandringer ved at gå til kernen af, hvorfor agil virker og hjælpe folk til at trives igennem forandring. Når organisationer bliver agile – skabes der øget motivation, effektivitet og gennemsigtighed.
Mads Troels Hansen
Mads-Hansen
Professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Kanban og Scrum. Han har mere end femten års erfaring med agile teknikker fra flere danske og internationale virksomheder og har som udviklingschef indført Kanban og Scrum i flere forskellige virksomheder.
Ole Jepsen
Ole-Jepsen
Partner, goAgile. Ole er aktiv i den internationale agile bevægelse, stifter og tidligere formand for Danish Agile User Group – og medstifter af Agile Leadership Network (ALN), hvor han som formand for ”Learning and Recognition” kommitteen sammen med DSDM startede arbejdet med at få defineret og implementeret et 3-level certificeringsprogram for Agile Projektledere.
Søren Raaschou
Søren-Raaschou
Selvstændig Agile Coach og fungerer som Produkt Owner for transformationsteamet i Bankdata. Han har tidligere ledet en række større transformationer i en af Danmarks største finansielle virksomheder, et af Nordens største teleselskaber og nogle mellemstore IT-virksomheder.
Ulrik Blinkenberg
Ulrik-Blinkenberg
Tidligere direktør for Instituttet for Fremtidsforskning, cand. jur og i dag adm. direktør for en af nordens største personalerådgivnings-organisationer PSG.
Downloads
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser