Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Simplimize
Nyt
5 dage uddannelse

Certified Simplimize Consultant

Som certificeret Simplimize-konsulent er du i stand til at rådgive virksomheder om anvendelsen af Simplimize. Ydermere vil du ved hjælp af de 6 Simplimize-værktøjer være i stand til at gennemføre længerevarende og komplekse forenklingsprojekter i samarbejde med dine kunder.

Kurset er under udvikling. Kontakt Troels B. Andersen for information, 7220 1689, tbea@teknologisk.dk

Al optimering starter med forenkling. Så enkelt er det

Tror du på os, hvis vi fortæller dig at Simplimize kan fjerne 1/3 af en virksomheds varenumre, øge virksomhedens profit og gøre virksomheden i stand til at komme hurtigere på markedet med nye produkter?

I en global konkurrence lader virksomheder ofte produktprogrammet variere efter kundernes behov. Når antallet af produktvarianter stiger, stiger omkostningerne og kompleksiteten også. Men profitten falder!

Det resulterer i at flere danske virksomheder har et komplekst og uoverskueligt produktprogram, hvad angår antallet af produktvarianter og kundetilpassede løsninger. Løsningen er at forenkle produktprogrammet med afsæt i de værdiskabende elementer i virksomhedens produkter og processer.

På dette kursus bliver du udlært i at organisere og strukturere længerevarende forenklingsprojekter. Du vil lære at tænke operationelt, systematisk samt løsningsorienteret med fokus på forenkling, modularisering og fleksible produktplatforme. Du vil således være i stand til at identificere uprofitable produkter hos andre virksomheder og rådgive dem i retning af et enklere produktprogram.

Simplimize Introduktion

 

Deltagerprofil

Kurset er for alle konsulenter, rådgivere m.fl., der arbejder med at styrke virksomheders forudsætninger for øget vækst, indtjening og konkurrenceevne.

Simplimize Academy

Dette kursus er en del af Simplimize Academy. Simplimize Academy tilbyder uddannelser til blandt andre projektledere, topledere og konsulenter.

Simplimize certified consultant v2

Yderligere information
www.simplimize.dk

Underviser

Lars Frello
Lars Frello har gennemgået Simplimize-uddannelsen og gennemfører Simplimize-forløb blandt danske fremstillingsvirksomheder. Igennem flere år har Lars rådgivet virksomheder omkring udviklingspotentialer via InnovationsAgent-ordningen, og han står løbende for udviklingsprojekter i virksomheder.

Robert Sigaard Andersen - web
Robert Sigaard Andersen har en baggrund indenfor IT og interaktionsdesign på IT universitetet i København. Robert har de sidste 8 år arbejdet med udviklingsprojekter med service- og produktionsvirksomheder på Teknologisk Institut. Han arbejder desuden dagligt med virksomheders innovationsmuligheder og behov igennem InnovationsAgent-ordningen. Robert har gennemført Simplimize-uddannelsen og bruger metoderne igennem projektarbejde og rådgivning af virksomheder.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser