De mest efterspurgte kompetencer lige nu!

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få indblik i de mest efterspurgte kompetencer

De mest efterspurgte kompetencer lige nu!

Virksomhederne søger specifikke kvalifikationer hos medarbejdere, og derfor er det en fordel at lægge vægt på det rigtige, når man søger job eller ønsker at udvikle sig i sin nuværende stilling. Er du i tvivl om i hvilken retning, du skal styrke din profil? Få et indblik i, hvad virksomhederne søger og udnyt mulighederne til din fordel.

Virksomhederne efterspørger medarbejdere med disse kompetencer:

  • Forandringsparathed
  • Forretningsforståelse
  • Gode kommunikatører med evnen til at skabe relationer og forenkle det komplekse
  • Evnen til at lede sig selv og arbejde effektivt
  • Håndtering af ny teknologi

Undersøgelser viser, at den generelle mest efterspurgte kompetence lige nu er forandringsparathed. Hvis du er parat til forandring og omstilling, er du nemlig en medarbejder, der udvikler dig og ikke går i stå. Du er altid klar til at lære nyt og er åben og villig til at lytte og samarbejde med andre. Det er attraktivt for virksomheder at have medarbejdere, der er parate til at tilegne sig ny viden og opdatere deres kompetencer. Du kan altså med fordel lægge vægt på, hvordan disse kompetencer kommer til udtryk hos dig, og hvad du kan bidrage med.

Gode råd

Hvis du skal ud og søge job eller ønsker at udvikle din stilling, er det en god ide at forme dine kvalifikationer indenfor dit felt. Med efteruddannelse eller kurser kan du gøre dig selv mere attraktiv for virksomheder og give dig selv de bedste chancer for at nå drømmejobbet. På den måde viser du, at du er forandringsparat og tager ansvar for dit arbejdsliv. Du kan specificere dine kompetencer, så de passer til virksomhedernes efterspørgsel og bruge muligheden til at nå dit karrieremål.Teknologisk institut udbyder kurser, uddannelser og konferencer med et bredt udvalg af fagområder se fx: