Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72972 - Den Store Receptionistdag
1 dags konference

Den Store Receptionistdag

Velkommen til Den Store Receptionistdag! Receptionistdagen er for dig, der sidder som receptionist, kundeservicemedarbejder eller på andre måder arbejder som frontline-medarbejder med daglig kontakt til virksomhedens kunder.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 90 besvarelser

Denne dag er for dig, der får det hele til at hænge sammen med smil på læben – i medvind og modvind. Din rolle kræver, at du oftest har fokus på alle andre end dig selv, og holder et højt serviceniveau. På dagen kommer vi omkring flere sider af det, der skal til for at hverdagen spiller. Her er plads til både alvor og humor, inspiration og konkrete værktøjer, dybde og underholdning.

Hvordan har du det med høje forventninger og perfektionisme? Og hvad skal der til, for at du trives i dit job. Det er nogle af de emner, vi tager fat på. Vi kommer også omkring nogle kerneområder, der kan gøre stor nytte i din dagligdag – konflikthåndtering og effektive e-mails. Dagen rundes af i højt humør med et indlæg om, hvordan vi bruger humor i hverdagen. Og som altid vil Lise Rønne vil føre os igennem dagen.

Hver dag servicerer du andre – NU ER DET DIN TUR! På Receptionistdagen kræver vi intet andet af dig, end at du sammen med dine kolleger lader dig inspirere både fagligt og personligt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Jeres mening

Jeg roser alle de skønne foredragsholder. Tak for en pragtfuld dag og oplevelse! Håber at deltage igen næste gang.
- Lotte Friberg Kure, PTU

Det var så godt, inspirerende og sjovt. Er længe siden jeg har fået sådan en "vitamin indsprøjtning" :-)
- Maria De Fries, Topdanmark

Jeg roser Lise Rønne. Hun er da noget af det sødeste og mest behagelige og professionelle jeg længe har mødt.
- Pia Monrad, Casco Schönox Denmark

Deltagerprofil

Receptionister, omstillingsmedarbejdere, kundeservicemedarbejdere og andre medarbejdere, der arbejder i frontlinie eller på anden måde er interesseret i emnet.

Talere

Lise Rønne >
Lise har stor erfaring fra mediebranchen. Siden 2002 har hun slået sine folder på skærmen – blandt andet i Aftenshowet og som værtinde på Danmarks vel nok mest populære talentshow – X-factor. I dag er Lise selvstændig og fik sin ilddåb som værtinde på Europas største tv-show – Eurovisionen. Hun mor til to og Lises egen x-factor, som journalist, kommer til udtryk i hendes indlevende og hjertelige facon, der sætter mennesker i centrum.
Mille Harvej >
Mille Harvej Larsen har arbejdet professionelt med kundeservice gennem de seneste 16 år, både som kundeservicemedarbejder, kundeservicechef og som rådgiver og underviser. Målet med Milles træning er skabe større arbejdsglæde hos medarbejderne, større tilfredshed blandt kunderne og bedre tal på virksomhedens bundlinje. Mille er en inspirerende underviser med fokus på det praktisk anvendelige. Hun har et skarpt analytisk blik og er skrap til at spotte, hvilke knapper, der med fordel kan skrues på for at skabe bedre resultater for alle parter.
Mette Rix >
Mette Rix er uddannet scenograf fra Wimbledon School of Art i London. Hun har igennem 12 år arbejdet som instruktør, hvor hun har arbejdet med film og TV, primært med Danmarks Radio. Derudover er hun uddannet Life og Businesscoach hos Manning Inspire og arbejder i dag som selvstændig performancerådgiver. De forskellige fagdiscipliner har gjort at hun har stor erfaring med at se, afkode og fremhæve folks personlighed og give dem konkrete måder at forbedre eller ændre i deres kommunikationsstil. Med scenografien som redskab er hun helt bevidst om hvordan tøj og rum udtrykker et budskab. Hun ved hvordan man iscenesætter sig selv, og hvilke signaler man sender.
Christina Wedel >
Christina Wedel har arbejdet som stylist for magasiner, film og privatpersoner de seneste 25 år. Hun har ligeledes bidraget som stylist på en række danske tv-produktioner, og selv været vært på 20 programmer som en af de 4 værter på ”Modepatruljen” på TV2 Zulu. Hun er ofte brugt som ekspert på Go Morgen Danmark. I 2009 skrev hun bogen ”Hvad klær mig?”. Christina Wedel har desuden fungeret som stylist på en lang række reklamefilm og -printkampagner og har mange års erfaring med komplet styling af kataloger og modeshows.
Rune Strøm >
Rune har en baggrund som socialpædagog og er uddannet professionel mediator. Desuden har han i en årrække arbejdet som ledelsesrepræsentant og tillidsmand, dermed har han kendskab til begge sider af bordet – ledere og medarbejdere. Nu arbejder han som efterspurgt kommunikationsekspert og foredragsholder rundt om i landet. I 2013 medvirkede han som ekspert i DR´s Danskernes Akademi i en udsendelsesrække om indlæring og trivsel. I sine foredrag anvender Rune personlige historier og eksempler, som vi alle kan genkende fra vores egen hverdag – og han er ikke bleg for at udstille sine egne mangler og fejltrin i bestræbelserne på at skabe forståelse og motivation hos sine deltagere.
Anna Thygesen >
Anna Thygesen er seniorrådgiver i Geelmuyden Kiese. Her rådgiver hun virksomheder og organisationer om bedre og mere effektiv kommunikation – og hun er helt skarp når det gælder kommunikation med den kvindelige del af målgruppen. Derudover rådgiver Anna også virksomheder generelt om strategisk kommunikation, salgsudvikling og eksportsalg. Anna har mere end 20 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder inden for områderne ledelse, salg, marketing og kommunikation. Hun har desuden skrevet to bestsellere, Om Mus & Mænd (2004) og Anna T’s ABC (2008), og hun er ydermere en ofte benyttet kommentator i medierne og er fast i panelet på Radio 24/7’s program ”Det vi taler om”. Anna har altid et skarpt og markant bud på hvordan tingene hænger sammen.

Video

 

Rabat

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår i 10 % rabat.

Rabatterne kan ikke kombineres.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen betales 15 % af konferenceafgiften. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser