Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72930 - Den Store Sekretærdag
1 dag konference

Den Store Sekretærdag

Den Store Sekretærdag er en konference med fokus på både faglig og personlig udvikling for sekretærer. Vi samler de bedste talere til en udbytterig og underholdende dag. Den Store Sekretærdag har været afholdt i mere end 10 år i træk. OBS: Prisen bliver sat op i 2017, men hvis du tilmelder dig inden d. 11. november 2016 får du det til den gamle pris.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 543 besvarelser

Velkommen

Glæd dig til Den Store Sekretærdag – den årligt tilbagevendende konference, hvor du er i fokus. Vi kræver intet andet af dig, end at du sammen med dine kolleger lader dig inspirere fagligt og personligt, mens vi sørger for alt omkring dig.

Vi har sammensat programmet med en god blanding af faglige og underholdende indlæg. Bare fordi det er lærerigt, behøver det jo ikke at være kedeligt. Så der bliver fart over feltet og højt humør, når de talentfulde og engagerede talere deler ud af deres viden og erfaringer.

Det er en fed dag. Når jeg har deltaget på Den Store Sekretærdag kommer jeg hjem sprængfyldt med energi og gode ideer til hvordan tingene OG mig selv kan være anderledes. Det gælder både på arbejdet, men i særdeleshed derhjemme.

Pernille Munch-Christensen - Rigshospitalet

Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen!

Talere på Den Store Sekretærdag 2016:

Lola Jensen >
Lola Jensen er kendt for at have masser af humor med i sine oplæg – og hun går til biddet uden løftet pegefinger. Hun er uddannet socialpædagog og har de sidste 31 år arbejdet som familievejleder i børnefamilier. Lola Jensen har derfor en bred erfaring omkring det, der rører sig i “Familien Danmark” netop nu. Udover at holde foredrag er Lola også underviser, forfatter samt fast tilknyttet på TV2s Go’morgen Danmark som ekspert.
Morten Spiegelhauer >
Morten Spiegelhauer er uddannet journalist, og vi kender ham som frontfigur på TV2 programmet Operation X, hvor han gentagne gange har været nødt til at mobilisere sit personlige mod i forbindelse med konfrontationer. Arbejdet med Operation X er også gået ud over privatlivet, hvor han har skulle forholde sig til dødstrusler og i en periode måtte gå under jorden med familien. Det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende tv-program, og gennem årene har Morten Spiegelhauer samlet en lang række værktøjer og konkrete strategier sammen, som hjælper ham med at træde over ubehagelige grænser, og samtidig hjælper ham med at bevare det gode humør og sin store glæde ved det undersøgende journalistiske arbejde
Mads Andreasen >
Mads Andreasen er uddannet cand.scient. i Idræt og Sundhed og partner i SUND.dk. Mads har igennem 13 år uddannet og rådgivet ledere og medarbejdere i at organisere sundhedsfremme på arbejdspladsen.I dette arbejde har han specialiseret sig i at integrere såvel viden om målrettet fysisk aktivitet som praktiske træningsøvelser og tiltag til fremme af arbejdsglæde og trivsel. Han har igennem årene forfattet flere bøger om sundhed og trivsel. Bl.a. skrev han i 2010 anbefalingerne for Sundhedsstyrelsen og senest i 2015 udkom bogen “Strategisk sundhed på arbejdspladsen”.
Torben Wiese >
Torben Wiese har over 25 års erfaring inden for salg, ledelse, samarbejde og forandringer. Han er grundlægger af virksomheden Habitmanager og har som konsulent, underviser og foredragsholder inspireret, motiveret og udviklet danske og udenlandske virksomheder samt kommuner og offentlige institutioner i, hvordan de kommer vaner til livs på arbejdspladsen. Derudover er Torben forfatter til bestseller-bøgerne ”Bryd vanen og nå dine mål” og ”Bøj fisken mens den er frisk”, og han har medvirket som TV-vært på programmet ”Hjemmefronten”.
Søs Egelind >
Søs Egelind er både skuespiller, komiker og foredragsholder. Som komiker er hun især kendt for sit makkerskab med Kirsten Lehfeldt - ”Søs og Kirsten” - hvor de har præsenteret over 80 forskellige figurer. Søs ved om nogen, hvordan humor fungerer som et effektivt våben med – både på arbejdspladsen og i privaten. Selv er hun MESTER i at få os andre til at grine, men hun har også mange personlige oplevelser og erfaringer med at slippe humoren løs i hverdagen, og hun formår at formidle dem på en måde, der fremkalder grin og eftertænksomhed.
Louise Wolff >
Louise Wolff har taget tv med storm. Hendes dygtighed, engagement og nærvær kombineret med hendes sympatiske og naturlige udstråling har hurtigt gjort hende til manges favoritvært. På tv er hun kendt fra bl.a. Aftenshowet, Sporløs, Go’ morgen Danmark og som vært ved større begivenheder som Dansk Melodi Grand Prix og Kronprinsparrets Prisuddeling.

Talere på Den Store Sekretærdag 2017:

Anne Sophia Hermansen
Anne Sophia Hermansen bliver ofte fremhævet som en af de kvinder med størst indflydelse på samfundsdebatten. ALT for Damerne har udvalgt hende som en af 11 kvinder med størst indflydelse i Danmark, og Femina har beskrevet hende som den kvinde uden for politik med mest indflydelse på samfundsdebatten. Sammen med politikere og økonomer optræder hun også på Politikens årlige liste over landets mest markante meningsdannere.
Rasmus Tantholdt
Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområder, og har bl.a. dækket krigen i Irak, Afghanistan og flygtningekrisen i Europa. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003.
Mette Blomsterberg
Mette Blomsterberg er uddannet konditor fra det landskendte Kransekagehuset i Ny Østergade i København. Efter i en årrække at have været chefkonditor på den kongelige skydebane ’Sølyst’, drev Mette Blomsterberg fra 1995 - 2011 egen café og konditori i Ny Carlsberg Glyptotek. Samtidig udgiver hun flere kage-/dessertbøger og Mette Blomsterberg har siden været den bærende kraft i en lang række af kage- og dessertudsendelser i TV – herunder seersuccessen ”Den store kagedyst”.
Helen Erichsen
Helen Erichsen har en sjældent set fortælleevne. Hun er tidligere idrætslærer og udviklingsleder og vil gerne gøre vi danskere mere bevidste om psykologiske samspil og sammenhænge i vore liv, og på den måde give os inspiration til at få mere mening i vores daglige arbejdsliv.
Tommy Krabbe
Tommy Krabbe er Danmarks største kapacitet, når det kommer til foredrag om social kapital, forandring, ildsjæle og trivsel i organisationen. Som foredragsholder er han fuld af power og pointer og ikke gemt bag en endeløs række af PowerPoints.
Louise Wolff
Louise Wolff har taget tv med storm. Hendes dygtighed, engagement og nærvær kombineret med hendes sympatiske og naturlige udstråling har hurtigt gjort hende til manges favoritvært. På tv er hun kendt fra bl.a. Aftenshowet, Sporløs, Go’ morgen Danmark og som vært ved større begivenheder som Dansk Melodi Grand Prix og Kronprinsparrets Prisuddeling

Video

 

Rabat

Ved ti eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10% rabat på det samlede køb.

Rabatter kan ikke kombineres

Konferenceprogram
 • Indtjekning og morgenbuffet
 • Velkomst ved dagens konferencier

  Camilla Miehe-Renard, Camilla Miehe-Renard

  Louise Wolff fører os igennem dagen på sympatisk og professionel vis. Med sit nærvær og engagement afrunder hun hvert indlæg med et uddybende interview og samler trådene undervejs.

  Sagt ved sidste afholdelse:
  ”Jeg roser Louise Wolff for hendes super professionelle men alligevel afslappede måde at præsentere programmet på.”
  Susan Dyrby, GF Forsikring A/S

  ”Jeg roser Louise Wolff for at holde os i gang og få det hele til at glide.”
  Jette Claville, KU Sund

 • Få greb om det moderne arbejdsliv

  Lola Jensen, Socialpædagog, familievejleder og foredragsholder

  Tænk, hvis du kunne være den bedste del af dig selv hver dag – både på jobbet og derhjemme. Tænk, hvis det kunne lykkes med større sammenhæng mellem arbejde og familie. Lola Jensen sætter familien Danmarks hverdag under kærlig behandling i dette humoristiske oplæg om det moderne liv, hvor vi både prioriterer højt at gå på arbejde samt at have tid til familien. Kom og hør Lola dele ud af sin mangeårige erfaring og få ideer med hjem, som du kan
  implementere i din hverdag. Lola er kendt som en skarp og humoristisk oplægsholder, som helt sikkert vil inspirere dig og dine kolleger.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te, frugt og smoothies
 • Giv slip på konfliktskyheden

  Morten Spiegelhauer, TV-vært og journalist

  Modige beslutninger er fundamentet for at håndtere vanskelige situationer i livet - uanset om det er i privatlivet eller i jobbet. Det kan medføre nervøsitet eller decideret frygt, da du ofte har en følelse af at udstille dig selv. Det handler om at slippe frygten og turde stå ved, hvem du er, og hvad du kan! Morten Spiegelhauer fra Operation X, har gennem mere end 10 år gennemført flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle
  til direktører og ministre – til trods for, at han er konfliktsky af natur. Hør, et inspirerende og underholdende oplæg, når Morten åbner op for de enkle teknikker, der virker for ham, når han skal træde ud af sin komfortzone.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Frokost
 • Pas på din krop – og få mere energi

  Mads Andreasen, partner i SUND.dk, underviser og foredragsholder

  Mads Andreasen er kendt for at kunne gøre de ”daglige benstræk” til en sjov og effektiv oplevelse, hvor du og dine kolleger sammen tager et pusterum på kontoret. Mange timer på kontorstolen er ikke godt for kroppen - kroppen belastes af fysisk inaktivitet, og vi bliver trætte. Vi skal derfor passe på os selv og prioritere de daglige øvelser og stillinger, der forebygger nakkesmerter, fremmer en god kropsholdning – og ikke mindst øger vores motivation. Hør, hvad forskningen siger og lad Mads inspirere dig med simple og givende teknikker, der med garanti vil give dig mere energi. Du får ikke lov til at sidde stille under dette oplæg!

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Bryd vanen og nå dine mål

  Torben Wiese, foredragsholder og forfatter, Habitmanager

  Gør du, som du plejer? Vanens magt kan være medvirkende til, at vi ikke når vores mål på jobbet. De fleste kender oplevelsen af at sætte nye mål og gå helhjertet ind i arbejdet for at nå dem, men så snart vi kommer under pres tager vanerne over – og vi gør som vi plejer. Lad Danmarks førende ekspert i vaner gøre dig klogere på, hvorfor hjernen elsker vaner og hvordan du med enkle teknikker kan bryde gamle vaner og holde fat i de nye – og få modet til
  at gå efter mål, du ikke tidligere har troet var mulige for dig at nå. Torben er valgt til Danmarks 2. mest motiverende foredragsholder – og i hans selskab er du garanteret en både inspirerende og humoristisk oplevelse!

 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Humor = konstruktiv forstyrrelse

  Søs Egelind, skuespiller, instruktør, forfatter og komiker

  Med humor som våben og værktøj kan det blive anderledes sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Og vi ved fra utallige undersøgelser, at produktiviteten stiger og sygefraværet falder, når kolleger kan finde ud af at more sig sammen – også i arbejdstiden. Det handler ikke om at fortælle vittigheder i én uendelighed, men om at kunne se det skæve og uforudsigelige i en given situation. Vi taler om konstruktiv forstyrrelse. Hør hvordan vi sammen kan få stress-barometret til at falde, når Søs giver sit bud på, hvordan vi kick-starter et bedre arbejdsliv med hinanden ved hjælp af humor. Der er stor risiko for, at dit dårlige humør er fuldstændigt ødelagt efter et møde med Søs.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Trådene samles af Louise Wolff
 • Indtjekning og morgenbuffet
 • Velkomst ved dagens konferencier

  Louise Wolff, Journalist, DR

  Louise Wolff fører os igennem dagen på sympatisk og professionel vis. Med sit nærvær og engagement afrunder hun hvert indlæg med et uddybende interview og samler trådene undervejs.

 • Hvorfor er der så få kvinder, der tør tage ordet?

  Anne Sophia Hermansen, debattør og blogger

  Hvis man tænder for Deadline på DR2 en lørdag aften, sidder der som regel tre mænd og diskuterer. Hvor er kvinderne henne? Er de ikke dygtige nok til at blande sig i debatten? Eller er de bare ikke gode nok til at sige ja og stå ved sig selv? Anne Sophia Hermansen tror det sidste. Hun er ikke født med verdens største selvværd, men har lært at tage ordet og stå ved sine meninger, også selv om de går imod flertallets. Anne Sophia vil gerne gøre op med den sygdom, der hjemsøger mange kvinder, nemlig den sygdom, der hedder: “Hvad tænker de andre om mig?”. Den er i familie med: “Er jeg god nok?” og “Skulle jeg ikke snarere holde min kæft?”. I virkeligheden skal spørgsmålene være: ”Hvordan håndterer jeg kritik? Hvad kan jeg lære af, og hvad skal jeg ignorere? Hvordan melder jeg mig ud af Flinkeskolen og får større gennemslagskraft?”. Få et kærligt indspark og en opfordring fra en kvinde, der gerne ser at kvinder bliver bedre til at sige til og fra – i debatten, på arbejdspladsen, overfor chefen og hjemme i privaten.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te, frugt og smoothies
 • Den indre passion

  Rasmus Tantholdt, journalist og krigskorrespondent, TV2

  Bag de fleste succeser ligger en stor portion hjerteblod, vovemod og en klippefast tro på, at det kan lykkes. Det kræver også at man tør miste fodfæstet et øjeblik – til gengæld er glæden ved arbejdet så meget større bagefter. Glæd dig til et spændende møde med ”vor mand i Baghdad”, der i den grad har kastet sig ud i et tempofyldt og ikke mindst farligt arbejdsliv. Hør, hvad der motiverer Rasmus Tantholdt til gentagne gange at rejse til konfliktfyldte områder, og få et indblik i, hvilke kommunikationsmæssige og etiske dilemmaer man bliver tvunget ud i, når alt er kaos.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • En kage kan nedbryde alle grænser

  Mette Blomsterberg, konditor og tv-vært

  Mette Blomsterberg har en udpræget overbevisning om, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Efter dette princip er brandet Blomsterbergs nået dertil, hvor det er i dag – med buler på vejen, hårdt slid, vilje, arbejdsiver, glæde og en udpræget kærlighed til sit fag. Mette har et væld af holdninger til livet og en jordbunden, gribende og inspirerende indstilling. Få Mettes helt egen historie om sine erhvervsmæssige valg og sin personlige baggrund. En fortælling direkte fra Mettes hjerte med masser af humor, engagement og ærlighed, hvor tonen er informativ, underholdende og uformel.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Forandringer spørger ikke om lov – de kommer bare

  Helen Erichsen, cand. psych., foredragsholder og forfatter

  Virksomheder og organisationer bliver udsat for forandringer i et hidtil uset tempo og sekretærfunktionen er også under forandring. For at håndterer dette kræves et konstruktivt og ikke mindst positivt syn på disse forandringer. Helen Erichsen tegner et logisk og menneskeligt billede af, hvorfor vi mennesker reagerer som vi typisk gør, når vi bliver udsat for forandringer. Det første møde med forandringer kan ofte, helt naturligt, sætte et alarmberedskab i gang, og vi oplever ofte denne reaktion som negativ, selvom den er ganske normal. Ifølge Helen er forandringer et vilkår. Det gælder således om at få så meget positivt, som muligt, ud af forandringerne. Vi skal ændre vores mindset, så de nye vilkår ikke er et problem, med mindre vi gør det til et problem.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Den trælse organisation

  Tommy Krabbe, foredragsholder og forfatter

 • Trådene samles af Louise Wolff
 • Indtjekning og morgenbuffet
 • Velkomst ved dagens konferencier

  Louise Wolff, Journalist, DR

  Louise Wolff fører os igennem dagen på sympatisk og professionel vis. Med sit nærvær og engagement afrunder hun hvert indlæg med et uddybende interview og samler trådene undervejs.

 • Hvorfor er der så få kvinder, der tør tage ordet?

  Anne Sophia Hermansen, debattør og blogger

  Hvis man tænder for Deadline på DR2 en lørdag aften, sidder der som regel tre mænd og diskuterer. Hvor er kvinderne henne? Er de ikke dygtige nok til at blande sig i debatten? Eller er de bare ikke gode nok til at sige ja og stå ved sig selv? Anne Sophia Hermansen tror det sidste. Hun er ikke født med verdens største selvværd, men har lært at tage ordet og stå ved sine meninger, også selv om de går imod flertallets. Anne Sophia vil gerne gøre op med den sygdom, der hjemsøger mange kvinder, nemlig den sygdom, der hedder: “Hvad tænker de andre om mig?”. Den er i familie med: “Er jeg god nok?” og “Skulle jeg ikke snarere holde min kæft?”. I virkeligheden skal spørgsmålene være: ”Hvordan håndterer jeg kritik? Hvad kan jeg lære af, og hvad skal jeg ignorere? Hvordan melder jeg mig ud af Flinkeskolen og får større gennemslagskraft?”. Få et kærligt indspark og en opfordring fra en kvinde, der gerne ser at kvinder bliver bedre til at sige til og fra – i debatten, på arbejdspladsen, overfor chefen og hjemme i privaten.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te, frugt og smoothies
 • Den indre passion

  Rasmus Tantholdt, journalist og krigskorrespondent, TV2

  Bag de fleste succeser ligger en stor portion hjerteblod, vovemod og en klippefast tro på, at det kan lykkes. Det kræver også at man tør miste fodfæstet et øjeblik – til gengæld er glæden ved arbejdet så meget større bagefter. Glæd dig til et spændende møde med ”vor mand i Baghdad”, der i den grad har kastet sig ud i et tempofyldt og ikke mindst farligt arbejdsliv. Hør, hvad der motiverer Rasmus Tantholdt til gentagne gange at rejse til konfliktfyldte områder, og få et indblik i, hvilke kommunikationsmæssige og etiske dilemmaer man bliver tvunget ud i, når alt er kaos.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • En kage kan nedbryde alle grænser

  Mette Blomsterberg, konditor og tv-vært

  Mette Blomsterberg har en udpræget overbevisning om, at intet er umuligt for den, der bærer viljen i hjertet. Efter dette princip er brandet Blomsterbergs nået dertil, hvor det er i dag – med buler på vejen, hårdt slid, vilje, arbejdsiver, glæde og en udpræget kærlighed til sit fag. Mette har et væld af holdninger til livet og en jordbunden, gribende og inspirerende indstilling. Få Mettes helt egen historie om sine erhvervsmæssige valg og sin personlige baggrund. En fortælling direkte fra Mettes hjerte med masser af humor, engagement og ærlighed, hvor tonen er informativ, underholdende og uformel.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Forandringer spørger ikke om lov – de kommer bare

  Helen Erichsen, cand. psych., foredragsholder og forfatter

  Virksomheder og organisationer bliver udsat for forandringer i et hidtil uset tempo og sekretærfunktionen er også under forandring. For at håndterer dette kræves et konstruktivt og ikke mindst positivt syn på disse forandringer. Helen Erichsen tegner et logisk og menneskeligt billede af, hvorfor vi mennesker reagerer som vi typisk gør, når vi bliver udsat for forandringer. Det første møde med forandringer kan ofte, helt naturligt, sætte et alarmberedskab i gang, og vi oplever ofte denne reaktion som negativ, selvom den er ganske normal. Ifølge Helen er forandringer et vilkår. Det gælder således om at få så meget positivt, som muligt, ud af forandringerne. Vi skal ændre vores mindset, så de nye vilkår ikke er et problem, med mindre vi gør det til et problem.

 • Uddybende interview ved Louise Wolff
 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Den trælse organisation

  Tommy Krabbe, foredragsholder og forfatter

 • Trådene samles af Louise Wolff
Vis hele programmet
Downloads
Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser