Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Emballage kurser

Øg dine kompetencer inden for emballage med et af Teknologisk Instituts kurser. Styrk din viden omkring Emballagedirektivets krav, lær om kravene til fødevareemballage og lær at kunne foretage periodisk prøvning og eftersyn af IBCs til farligt gods.

Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere, uanset hvilket kursus du vælger.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
  • Ledige pladser
  • Fyldt

Deltagelse er gratis

Demonstration event: New in-line measurement method for complete control of MAP of food

Nr. 54103 A
1 dag temadag
Ingen planlagte afholdelser
  • Ingen planlagte afholdelser

Complete control of your food packaging lines is the future, but how does this influence your business?Fully automatic measurement of gas content for 100% of productionSafety and quality assurance to customersReduced waste and labour cost for manual random sampling for quality inspectionFeedback of production efficiency for optimal gas adjustment of production plant

DKK 37.500 kr

Emballageskolen

Nr. 54011 B
3 dage e-learning
Næste afholdelse 6/2 2017
  • Virtuelt kursus
    6. februar 201706/2 2017
  • Virtuelt kursus
    3. april 201703/4 2017
  • Virtuelt kursus
    29. maj 201729/5 2017
  • Virtuelt kursus
    7. august 201707/8 2017
Vis flere datoer

BEMÆRK, AT EMBALLAGESKOLEN ER ET SELVSTUDIE OG STARTES EFTER AFTALE.Teknologisk Institut, Emballage og Transport (E&T) har siden 1970 gennemført Emballageskolen. Skolen er Danmarks eneste kursustilbud i basisviden inden for emballageforhold. Skolens formål er at tilføre deltagerne en bred, allround viden i forskellige emner omkring emballage-, distributions- og transportspørgsmål.

DKK 4.700 kr

Emballering af fødevarer

Nr. 54019 B
1 dag kursus
Næste afholdelse 14/3 2017
  • Taastrup
    14. marts 201714/3 2017
  • Aarhus
    3. oktober 201703/10 2017

Kravene til fødevareemballage er stigende i disse år. Udover store krav til emballagers primære funktionalitet, såsom mekanisk styrke, barriereegenskaber, brugsegenskaber etc., stilles der også lovkrav til emballagers sundheds- og miljømæssige kvalitet. For alle virksomheder, som sælger eller anvender emballage til fødevarer, er det derfor påkrævet at have opdateret viden på området. Dette får kursisterne mulighed for at opnå ved deltagelse i kurset " Emballering af fødevarer".

DKK 4.700 kr

Introduktion til Emballagedirektivet

Nr. 54009 B
1 dag kursus
Næste afholdelse 1/11 2016
  • Taastrup
    1. november 201601/11 2016
  • Taastrup
    4. april 201704/4 2017
  • Taastrup
    7. november 201707/11 2017

Siden 1994, hvor EU's emballageaffaldsdirektiv blev indført, har der været stillet krav om, at emballagen skal optimeres. Direktivets krav er blevet aktuelle, efter at flere lande nu aktivt kontrollerer, om emballagerne opfylder de stillede krav. Supermarkedskæder kræver også, at direktivets krav overholdes. Dette betyder, at direktivets krav skal efterleves og kunne dokumenteres på anfordring inden for 2-3 uger. Gevinster ved indførsel af direktivets krav er bl.a.:  Optimeret emballage, tættere kontakt til kunder og leverandører, større opmærksomhed på slutkundernes krav samt større kendskab til logistikkædens sammensætning.

DKK 5.600 kr

Packaging for Microwave Cooking and Warming

Nr. 54063 A
1 dag kursus
Næste afholdelse 28/2 2017
  • Taastrup
    28. februar 201728/2 2017
  • Taastrup
    26. september 201726/9 2017

The comprehensive laboratory investigation of microwaveable products presented on the food market has revealed that practically all of them have problems with either cooking instructions or packaging. Typical faults are understated reheating time, non-optimal packaging materials, their shape and compositions, lack of food protection against local overheating, use of same packaging solutions for foods with different water content, dielectric properties, and geometries. Forthe companies thatproduceorsellfood packaging,ready mealsorready-to-cookmicrowave, it isnecessary to havecomprehensive andupdatedknowledge.This is achieved by attendig the course"Packagingformicrowave cooking and warming"

DKK 8.900 kr

Periodisk prøvning og eftersyn af IBCs til farligt gods

Nr. 54017 B
2 dage kursus
Næste afholdelse 2/11 2016
  • Taastrup
    2. til 3. november 201602/11 - 03/11 2016
  • Taastrup
    1. til 2. marts 201701/3 - 02/3 2017
  • Taastrup
    3. til 4. maj 201703/5 - 04/5 2017
  • Taastrup
    6. til 7. september 201706/9 - 07/9 2017
Vis flere datoer

Kurset i periodisk prøvning og eftersyn af IBC´s er et kompetencegivende kursus, der giver mulighed for at opnå bevis til at kunne foretage periodisk prøvning og eftersyn af IBC´s. Som en del af kurset skal der afholdes praktiske øvelser individuelt eller i grupper, der omfatter tæthedsprøvning, gennemgang af periodisk prøvning og eftersyn af IBC's efter checkliste/kontroljournal. Teknologisk Institut er de eneste i Danmark, der er godkendt til at gennemføre dette lovpligtige og kompetencegivende kursus.