Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
brød

Fremtidens industribageri

Kom til temadag og bliv inspireret af de seneste tendenser og nyeste forskning inden for industribageri

Hvordan optimeres brødproduktionen?

Hvordan anvendes forsøgsdesign i praksis?

Hvad forventer detailhandlen af fremtidens industribagerier?

Hvordan ændres produktudvikling fra kundetilpassende til kundeudviklende?

Vi inviterer også til rundvisning i DTU’s faciliteter.

Tid: Tirsdag den 5. april 2016 kl. 10:00-15:00
Sted: DTU Fødevareinstituttet, Søltoft Plads, Bygning 221, 2800 Kongens Lyngby
Frist: Onsdag den 23. marts
Pris: Deltagelse er gratis

Program

10:00
Velkomst og præsentation af inSPIRe Food og projektet ”Integrated Modelling of Food Production Chains”
Stina Frosch, Forskningsgruppeleder, DTU Fødevareinstituttet

10:25
Sensorstyret produktionsoptimering
Lars Bager Christensen, Seniorkonsulent, DMRI Teknologisk Institut

10:45
Kaffepause

11:00
Anvendelse af forsøgsdesign i praksis
Søren Juhl Pedersen, Fødevareteknolog, Haas-Meincke A/S

11:30
Fra kundetilpassende til kundeudviklende
Kirsten Møller Jensen, Produktudvikler, Easyfood

12:00
Frokost

12:45
Supply chain modeller
Nadja Lee Hansen, Adjunkt, DTU Management Engineering

13:30
Detailhandlens forventninger til fremtidens bagerivarer og -leverandører
Karin Frøidt, Kvalitetschef, Coop Danmark

14:00
Rundvisning på DTU’s faciliteter

14:45
Afrunding og opsamling

15:00
Tak for i dag

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser