Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Aubergine

HACCP - Refresher

Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 11 besvarelser

Udbytte

Efter kurset kan deltagerne og deres virksomheder demonstrere overfor eksterne og tredje parts auditorer, at HACCP-teamets viden om og forståelse af HACCP er blevet vedligeholdt og ajourført.

Deltagerprofil

HACCP-teamledere og -medlemmer, der skal have genopfrisket og ajourført deres HACCP-viden, men ikke har brug for at starte helt forfra på et fuldt HACCP-kursus, fordi de har arbejdet med HACCP gennem flere år og/eller deltaget på HACCP-kurser tidligere.

Underviser

Lone Sass Mortensen M.Sc. Food Science og lead assessor. Har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.

Indhold

Genopfriskning af HACCP-principperne

Opdatering - herunder nye begreber og tankegange:

  • Standarder - FSSC 22000, BRC, IFS, ISO 22000 m.fl.
  • PRP - basisprogrammer
  • Input til risikofaktoranalysen
  • Risikofaktoranalysen - risikofaktoridentifikation og -vurdering
  • Acceptable niveauer
  • Styrende foranstaltninger
  • Operationelle basisprogrammer (OPRP'er)
  • HACCP-plan - Kritiske styringspunkter (CCP'er)
  • Verifikation og validering

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser