Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser inden for fødevaresikkerhed

Øg dine kompetencer inden for fødevaresikkerhed med et af Teknologisk Instituts kurser.

Du får praktisk og teoretisk indsigt i, hvordan fødevaresikkerhed kan dokumenteres uden brug af laboratorieanalyser.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
  • Ledige pladser
  • Fyldt

DKK 8.900 kr

Audit af HACCP-systemer

Nr. 52005 B
2 dages kursus
Næste afholdelse 7/3 2017
  • Aarhus
    7. til 8. marts 201707/3 - 08/3 2017
  • Aarhus
    7. til 8. november 201707/11 - 08/11 2017

Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse specifikke elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får de nødvendige værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.

DKK 5.400 kr

Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Nr. 33054 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 29/3 2017
  • Aarhus
    29. marts 201729/3 2017
  • Taastrup
    20. september 201720/9 2017

Risikoen for, at fødevarer har være udsat for svindel (food fraud), er en udfordring for fødevarevirksomheder i dag. GFSI-anerkendte standarder som BRC og IFS kræver, at virksomheden analyserer sårbarheden overfor svindel med fødevarer. Kurset hjælper med at gøre det overskueligt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.

DKK 5.400 kr

HACCP - Refresher

Nr. 33032 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 23/5 2017
  • Aarhus
    23. maj 201723/5 2017
  • Taastrup
    13. november 201713/11 2017

Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.

DKK 500 kr

Holdbarhed - kort eller lang?

Nr. 67033 A
1 dags kursus
Ingen planlagte afholdelser
  • Ingen planlagte afholdelser

Hvad kan du gøre, for at dine kødprodukter får den ønskede holdbarhed?

DKK 4.900 kr

Introduktion til HACCP

Nr. 52002 B
1 dags kursus
Næste afholdelse 2/2 2017
  • Aarhus
    2. februar 201702/2 2017
  • Taastrup
    8. juni 201708/6 2017
  • Aarhus
    5. september 201705/9 2017

Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende HACCP-kursus giver deltagerne et hurtigt og praktisk indblik i HACCP.

Deltagelse er gratis

Konference på Christiansborg - Provianthuset: Medicinsk Cannabis og hamp som nyt dansk forretningsområde

Nr. 38015 P
NYT
1 dags kursus
Næste afholdelse 8/2 2017
  • 8. februar 201708/2 2017

Onsdag d. 8. Februar 2017 arrangerer Liberal Alliance, Landbrug & Fødevarer og Teknologisk Institut en konference om Medicinsk Cannabis – med fokus på nye muligheder for hamp også til medicinske formål.Formålet med høringen er at få belyst og drøftet med politikere og andre interesserede, hvilke muligheder der er indenfor dyrkning og afsætning af medicinsk cannabis, og andre indholdsstoffer fra hampeplanten.

DKK 4.900 kr

Prædiktiv mikrobiologi - værktøjer til vurdering af holdbarhed og vækst af patogene bakterier i fødevarer

Nr. 67010 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 6/2 2017
  • Aarhus
    6. februar 201706/2 2017
  • Taastrup
    24. april 201724/4 2017

Matematiske modeller til forudsigelse af holdbarhed og vækst/ikke-vækst af patogene bakterier er ifølge mikrobiologiske kriterier for fødevarer (EU forordning nr. 2073/2005) accepteret som dokumentation af fødevaresikkerhed over for fødevaremyndighederne.Fordelen ved at anvende matematiske modeller er, at de samler viden om specifikke bakteriers vækstvilkår på en let tilgængelig måde. Ved at anvende validerede matematiske modeller til forudsigelse af holdbarhed og sikkerhed i fødevarer kan producenter og myndigheder på en hurtig og nem måde få et overblik over produktets mikrobiologiske status.

DKK 11.900 kr

Udvikling af HACCP-systemer

Nr. 52001 B
3 dages kursus
Næste afholdelse 30/3 2017
  • Aarhus
    30. mar. til 20. apr. 201730/3 - 20/4 2017
  • Aarhus
    19. sep. til 10. okt. 201719/9 - 10/10 2017

Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.

DKK 5.400 kr

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Nr. 52000 B
1 dags kursus
Næste afholdelse 17/1 2017
  • Aarhus
    17. januar 201717/1 2017
  • Aarhus
    12. juni 201712/6 2017

Vedligehold og forbedring af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed er væsentlige aktiviteter, der er med til at sikre, at systemet fortsat er opdateret, enkelt og effektivt. Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan systemets elementer kan spille sammen og føre til de løbende forbedringer, der giver det optimale udbytte af systemet.