Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser inden for fødevaresikkerhed

Øg dine kompetencer inden for fødevaresikkerhed med et af Teknologisk Instituts kurser.

Du får praktisk og teoretisk indsigt i, hvordan fødevaresikkerhed kan dokumenteres uden brug af laboratorieanalyser.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
  • Ledige pladser
  • Fyldt

DKK 595 kr

Energieffektiv køling af fisk og kød - betydning for kvalitet og fødevaresikkerhed.

Nr. 67031 A
1 dag temadag
Næste afholdelse 5/10 2016
  • Aarhus
    5. oktober 201605/10 2016

Tjek på køleanlægget? Bliver din virksomhed ramt af kølemiddeludfasningen? Kom til temadag på Teknologisk Institut.

DKK 5.400 kr

Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Nr. 33054 A
NYT
1 dag kursus
Næste afholdelse 3/10 2016
  • Aarhus
    3. oktober 201603/10 2016
  • Taastrup
    16. november 201616/11 2016
  • Aarhus
    29. marts 201729/3 2017
  • Taastrup
    20. september 201720/9 2017
Vis flere datoer

Risikoen for, at fødevarer har være udsat for svindel (food fraud), er en udfordring for fødevarevirksomheder i dag. GFSI-anerkendte standarder som BRC og IFS kræver, at virksomheden analyserer sårbarheden overfor svindel med fødevarer. Kurset hjælper med at gøre det enkelt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.

DKK 5.000 kr

Holdbarhed af fødevarer

Nr. 33022 A
1 dag kursus
Ingen planlagte afholdelser
  • Ingen planlagte afholdelser

Kursus i optimering af holdbarhed af fødevarer. Med baggrund i de indre og ydre faktorer, der har indflydelse på holdbarheden, gennemgås metoder til fysisk, kemisk og mikrobiologisk beskyttelse af fødevarer således, at man fastholder sunde og sikre fødevarer med god spisekvalitet. Metoder til stabilitetstest og valg af analyser bliver introduceret.

DKK 4.900 kr

Prædiktiv mikrobiologi - værktøjer til vurdering af holdbarhed og vækst af patogene bakterier i fødevarer

Nr. 67010 A
1 dag kursus
Ingen planlagte afholdelser
  • Ingen planlagte afholdelser

Matematiske modeller til forudsigelse af holdbarhed og vækst/ikke-vækst af patogene bakterier er ifølge mikrobiologiske kriterier for fødevarer (EU forordning nr. 2073/2005) accepteret som dokumentation af fødevaresikkerhed over for fødevaremyndighederne.Fordelen ved at anvende matematiske modeller er, at de samler viden om specifikke bakteriers vækstvilkår på en let tilgængelig måde. Ved at anvende validerede matematiske modeller til forudsigelse af holdbarhed og sikkerhed i fødevarer kan producenter og myndigheder på en hurtig og nem måde få et overblik over produktets mikrobiologiske status.