MCSD: Web Applications

Hanne  Skou-Madsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203095

MCSD web applications

MCSD: Web Applications

Bliv certificeret MCSD: Web Applications

Hvorfor vælge at blive Microsoft certificeret? Svaret er enkelt! En certificering giver en verificering af, at der er opnået en dokumenteret viden inden for et givet fagområde, som styrker både den certificerede og arbejdspladsens kompetencer og kvalitet. Certificering er altså en fordel for både ansat og virksomhed! Den ansatte får bevis for sine faglige kompetencer, og virksomheden kan dokumentere over for kunder og samarbejdspartnere, at det faglige niveau er i top.


MCSD: Web Applications

Tag den samlede MCSD-certificering i Web Applications og bliv anerkendt for dine kompetencer i at skabe og implementere moderne web-applikationer og services. Med en MCSD: Web Applications certificering bliver du kvalificeret til en stilling som webudvikler eller web-administrator. I stedet for den samlede certificering kan du også tage de enkelte kurser og specialisere dig inden for de enkelte områder. Bliv bl.a. introduceret til HTML5, CSS3, Javascript og C#, og lær at programmere Windows Store Apps og IE10 Web applikationer. Lær også at udvikle ASP.NET MVC og Web Forms applikationer samt at designe og udvikle Web services, som tilgår lokal og remote data fra forskellige datakilder.


 

Kursus Exam
Programming in HTML5 with Javascript and CSS3 [20480] 70-480
Programming in C# 5.0 [20483] 70-483
Developing ASP.NET 4.5 MVC Web Applications [20486] 70-486
Developing Windows Azure and Web Services [20487] 70-487

MCSD