Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72802 - Thought Leadership 2016 - Disruption, innovation og den digitale generation
1 dag konference

Thought Leadership 2016 - Disruption, innovation og den digitale generation

Vores evne til at ændre, forny, tilpasse og udvikle processer, idéer og produkter er i stigende grad blevet en konkurrenceparameter. At være nytænkende og innovativ med evnen til at komme med nye ideer er derfor et krav til alle funktioner og på alle niveauer. Bliv klædt på til at lede fremtidens digitale medarbejdere. Hør, hvordan du som leder kan skabe de rette rammer og udnytte fremtidens vidensarbejdere, så de kan tænke kreativt og innovativt.

Deltag på konferencen, og få inspiration til, hvordan du bryder med dine rutiner og i stedet tænker ”skævt”. Få et overblik over, hvor udviklingen er på vej hen, og hvilken betydning det har for din branche og virksomhed.

boeger_til_konferencen

På dagen modtager du bøgerne ”Disrupt eller Dø!” af Tune Hein og ”Digitale indfødte på job” af Søren Schultz Hansen.

Talere på konferencen:

Tune Hein
Tune Hein er en af landets mest erfarne rådgivere inden for strategi, ledelse og forandringsprojekter. Han har arbejdet globalt i Accenture og driver nu konsulenthuset Hein & Partnere. Tune er forfatter til 8 ledelsesbøger og sætter nu Disruption på den ledelsesmæssige dagsorden med bogen "Disrupt eller Dø!", som han har skrevet med CEO Thomas Honoré.
Marlene Nørgaard
Marlene Nørgaard har 30 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor hun har haft forskellige ledende stillinger i Danmark såvel som globalt. Senest er hun udnævnt til Global Head of Private Wealth Management i Danske Bank, hvor hun også er en del af Management Board i Wealth Management. Marlene har en Executive MBA-uddannelse fra CBS i København. Derudover har hun taget et Executive Programme med fokus på ksponentiel vækst på Singularity University i Californien.
Tim Vang
Tim Vang er indbegrebet af innovation, entreprenørskab og disruption og har 20+ års erfaring i at vækste virksomheder i EMEA. Tim har stor erfaring med acceleration og inkubation, seneste start-up: MYC4.com. Tim sidder i flere bestyrelser og er TEDx Ambassadør.
Søren Schultz Hansen
Søren Schultz Hansen er erhvervsforsker og rådgiver med speciale i digitale indfødte og ledelse. Søren er også ekstern lektor på CBS og har desuden mere end 12 års erfaring fra den digitale kommunikations- og reklamebranche. Som den eneste i Danmark har Søren de seneste syv år indsamlet omfattende empiri blandt den unge generation og fulgt dem på nettet, i familien, med vennerne og på arbejdet. Derudover er han forfatter og aktuel med bogen ”Digitale indfødte på job”.
Adam Erritzøe
Adam Erritzøe er Innovation Manager i Semler Gruppen. Han har knap 20 års erfaring med strategiudvikling og -implementering, primært i teknologivirksomheder. Han har bl.a. været seks år i McKinsey & Co. og været Head of Strategy i Danske Bank i perioden, hvor både MobilePay og det nye kundeprogram blev udviklet og lanceret. Inden Adam i maj 2015 startede i Semler Gruppen var han Forretningsudviklingsdirektør i
Løgismose, hvor han primært arbejdede med sammenlægningen med Meyer.
Tommy Ahlers
Tommy Ahlers har startet tre virksomheder de sidste 10 år. To af de tre virksomheder blev opkøbt af Vodafone og Citrix, hvor han efterfølgende var med til at drive innovation og andre opkøb i disse store internationale virksomheder. I dag er Tommy aktiv som investor i mange forskellige industrier.
Downloads
Andre kurser