Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Simplimize

Uddannelse i Simplimize

Denne samlede uddannelse, som består af kurserne Simplimize Basic + Simplimize Executive + Simplimize Executive Certificering, gør dig i stand til at anvende Simplimize til optimering af salg, produktudvikling og produktion i din virksomhed og lægge en strategi for din virksomheds fremtidige produktprogram og –arkitektur. Samtidig får du mulighed for at opnå en certificering.

15 % bedre dækningsgrad for de virksomheder, der anvender Simplimize

Tror du på os, hvis vi fortæller dig at du kan fjerne 1/3 af jeres varenumre? Øge profitten? Komme hurtigere på markedet med nye produkter? Og tjene investeringen hjem på under ét år?

Flere danske virksomheder har et komplekst og uoverskueligt produktprogram, hvad angår antallet af produktvarianter og kundetilpassede løsninger. Løsningen er at forenkle produktprogrammet med afsæt i de værdiskabende elementer i virksomhedens produkter og processer.

Simplimize hjælper dig med at rydde op i din virksomheds produktprogram og fjerne de uprofitable produkter. Med denne fulde uddannelse i Simplimize får du et dybdegående og praksisnært indblik i Simplimize fremgangsmåden og de seks værktøjer vha. case-baserede øvelser og udarbejdelse af løsninger til konkrete problemstillinger.

Derudover lærer du, hvordan du operationelt og systematisk skaber en forenklet, modulariseret og fleksibel produktplatform med færre varenumre og produkter, der tilgodeser udvikling, produktion, salg – og ikke mindst dine kunder.

En uddannelse i Simplimize gør dig i stand til at udarbejde og implementere det rette strategiske fokus og forankring i virksomheden, så I får maksimalt udbytte af Simplimize. Ydermere giver kurset mulighed for Simplimize Executive Certificering.

Al optimering starter med forenkling

 

Udbytte

Efter uddannelsen er du i stand til

 • At anvende Simplimize til optimering af salg, produktudvikling og produktion i din virksomhed og lægge en strategi for din virksomheds fremtidige produktprogram og –arkitektur.
 • At skabe sammenhæng mellem din virksomheds marked, produktprogram og produktion.
 • At skabe bedre lønsomhed og vækst med de nuværende produkter og kunder.
 • At analysere jeres marked og produktprogram og vide, hvilke kundesegmenter der skal drive jeres produktopbygning og vækst.
 • At opbygge struktur i din virksomheds produktprogram, der sikrer rationalisering, øget innovation og vækst.
 • At arbejde fokuseret og modulariseret med innovation i jeres produktudvikling.
 • At behandle og arbejde ud fra virksomhedens interne data til at tilpasse jeres produkter og services til markedet.

Indhold

 • Baggrunden for Simplimize og en grundlæggende introduktion til metoden Simplimize og de 6 værktøjer.
 • Vi gennemgår og arbejder intensivt med de 6 værktøjer suppleret med specialviden omkring økonomi, teknologi, forandringsledelse, innovation og produktudvikling m.v.
 • Vi identificerer, hvor i virksomheden det giver mest mening at starte med Simplimize-processen.
 • Afklaring, analysering og evaluering af din virksomheds produktarkitektur.
 • Implementering og drift af ny produktarkitektur.
 • Innovationsværktøjer til udvikling og innovation af virksomhedens produktfamilie.
 • Sammensætning og styring af det ideelle Simplimize projekt-team.
 • Sammenhængende og fælles sprog på tværs af salg, marketing, produktudvikling og produktion.

Certificering og eksamen (valgfrit)

Uddannelsen kan afsluttes med en eksamen, som giver dig Teknologisk Instituts certificering i Simplimize (eksamen og certificering er valgfri). Eksamen består i en multiple choice test (max 1 time) og en skriftlig besvarelse af en caseopgave (max 4 timer). Til besvarelsen af caseopgaven må kursusmateriale og noter medbringes. Besvarelserne vurderes af en censor ud fra din evne til at demonstrere din brug af de seks værktøjer. Opgaverne vurderes med bestået/ikke bestået.

For at opnå certificering skal du have et fremmøde på min. 85 procent samt bestå eksamen. Certificeringen koster 4.995 kr. og er en del af den samlede pris, hvis man køber hele uddannelsen, men kan også tilkøbes særskilt, hvis man ønsker at tage kurserne Basic og Executive over en længere periode.

Deltagerprofil

Ledere, projektledere og medarbejdere i fremstillingsvirksomheder, der arbejder med optimering af produktion, planlægning og logistik.
Vi anbefaler, at virksomheder tilmelder flere personer fra forskellige afdelinger for at skabe de bedste muligheder for implementering i virksomheden efter kurset.

Form

Uddannelsen veksler mellem undervisning, case-baserede øvelser, konkrete problemstilling, sparring og diskussion.

Simplimize Academy

Denne uddannelse, som består af Simplimize Basic + Simplimize Executive + Simplimize Executive Certificering, er en del af Simplimize Academy. Simplimize Academy tilbyder uddannelser til blandt andre projektledere, topledere og konsulenter. Uddannelsen giver adgang til en person-certificering i Simplimize.

Simplimize executive certificering v2

Yderligere information

www.simplimize.dk

Underviser

Lars Frello
Lars Frello har gennemgået Simplimize-uddannelsen og gennemfører Simplimize-forløb blandt danske fremstillingsvirksomheder. Igennem flere år har Lars rådgivet virksomheder omkring udviklingspotentialer via InnovationsAgent-ordningen, og han står løbende for udviklingsprojekter i virksomheder.

Ole Jensen
Ole Kjeldal Jensen er seniorkonsulent med en PhD i ”Engineering Knowledge Management and Innovation Support”. Med en baggrund fra DTU, Stanford og Dong Energy er Ole ekspert i at undervise i, udvikle og implementere skræddersyede udviklings- og innovationsforløb i teknologisk tunge virksomheder. Ole er en engageret og professionel underviser, der lægger lige så stor vægt på den nyeste teori inden for modulariseret produktarkitektur som på praktiske eksempler fra egne, tidligere projekter. Ole har gennemført Simplimize-uddannelsen og rådgiver såvel som underviser blandt andet i forenkling af virksomheders produktprogram, innovationsledelse og udvikling af supportværktøjer til innovation og produktudvikling.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser