Windows Server 2012 R2- se de vigtigste nye features

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Windows Server 2012 R2- se de vigtigste nye features

Microsoft Windows Server 2012 R2 byder på mange nyheder – læs mere om de vigtigste nyheder nedenfor og bliv klogere på hvad de betyder for dig:

 • Storage Tiering:
  Storage Tiering kan hjælpe dig, hvis du har en Server med traditionelle diske, men ønsker performance som på SSD diske. Hvis du konfigurerer din Server med en blanding af almindelige og SSD diske, kan Storage Tiering flytte rundt på data. Dermed kommer det, du bruger mest, til at ligge på de hurtige SSD diske.
   
 • Hyper-V Generation 2:
  I Windows Server 2012 R2 udgaven af Hyper-V har man droppet emuleringen af hardware. Det giver bedre performance og samtidig slipper du for ”gammeldags” virtuelt hardware som COM porte IDE diske og Floppy drev.
   
 • Enhanced Session Mode:
  Enhanced Session Mode gør det langt lettere at arbejde direkte på en Hyper-V host maskine. Den nye funktion sørger for at mappe ting som clipboard, smart cards, diske og lyd - selv USB drev kommer med på den virtuelle maskine. Desuden er der langt bedre muligheder for tilpasning af skærmopløsningen.
   
 • Live Migration Compression:
  For at forbedre hastigheden ved Live Migration i Hyper-V er det nu muligt at anvende Compression teknologi for at optimere på tid, når virtuelle servere flyttes mellem 2 hosts. Denne teknologi gør det muligt at halvere den tid, det tager at flytte en virtuel maskine.
   
 • Hyper-V Replica:
  Hyper-V Replica funktionen er blevet forbedret, således at man nu kan ”forlænge” sin replica til en tredje maskine, som kan placeres off-site.
   
 • Work Folders:
  Har du altid ønsket en funktion som Dropbox/OneDrive/Google Drive uden at være nervøs for sikkerheden? Så kan Work Folders måske hjælpe dig! Work Folders gør det muligt at synkronisere en folder fra en server på indersiden af netværket til en enhed på internettet. Dette kunne f.eks. være en brugers hjemmefolder, som brugeren vil have adgang til, uanset hvor han er - også uden internet forbindelse. Work Folders er pt. kun kompatible med Windows 8 og 8.1, men der er en app på vej til både iOS og Android.
   
 • Workplace Join:
  Workplace Join giver bedre muligheder for kontrol over BYOD enheder, fordi de nu kan bliver registreret i Active Directory. Det betyder, at din iPad kan blive meldt ind i dit Active Directory!
   
 • PowerShell 4.0:
  PowerShell er blevet opdateret med en række udvidelser og nye funktioner. Særligt giver Windows PowerShell Desired State Configuration (DSC) nye muligheder for at styre konfigurationen af miljøet og services. Det betyder, at du ikke længere skal bruge hele dagen på fejlsøgning, når der er fejl på en web server.


Se den komplette liste med nye funktioner
 

Oplev alle de nye muligheder i Windows Server 2012 R2 – og lær at udnytte dem!
Teknologisk Institut tilbyder en lang række Windows Server 2012 kurser – deltag og lær, hvordan du får mest muligt ud af de nye muligheder, som Windows Server 2012 R2 opdateringen giver dig.

Deltag på et af følgende kurser som allerede kører på R2: