Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
pølse
Nyt
1 dags konference

Workshop: Hvor meget kan du spare - med den rigtige kniv i produktionen?

På workshoppen får du mulighed for at drøfte egne problemstillinger med eksperter inden for området. Du ser eksempler på nedslidte knive, nye ståltyper og får en status på fødevareproducenternes erfaringer og udfordringer med knive.Efter workshoppen vil du have et godt overblik over udfordringerne i forbindelse med det korrekte valg af knive og få perspektiveret brugen af optimalt skærende værktøjer

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til produktions-, kvalitets- og teknisk personale i fødevarevirksomheder

Indhold

Indledningsvist gives en status på erfaringerne med knive i fødevareproduktion inden for sektorerne kød, fisk, mejeriprodukter og grøntsager. Herefter fokuseres på eksempler på løsninger af industriens udfordringer med knive i fødevareproduktion og der præsenteres nye materialetyper og disses muligheder og perspektiver. Sidst på dagen får du mulighed for at medbringe egne knive og problemstillinger og diskutere disse med de deltagende eksperter.

For yderligere information kontakt
Vibeke Kistrup Holm, FORCE Technology E-mail: vkho@force.dk

Andre kurser