Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Workshop omkring mærkning af fødevarer
Nyt
1 dags kursus

Workshop omkring mærkning af fødevarer

Som noget nyt afholder Teknologisk Institut workshops omkring mærkning af fødevarer, hvor deltagerne enten på egen hånd eller i mindre grupper arbejder med mærkning af egne produkter og/eller egne problemstillinger. Antallet af deltagere på workshoppen vil være lavt for at sikre, at der er god tid til at arbejde med deltagernes individuelle problemstillinger og udfordringer i forhold til mærkning.

Forudsætninger

Der vil ikke være undervisning i de generelle mærkningsreglerne på workshoppen. Det er derfor en forudsætning, at deltagerne enten har erfaring med mærkning af fødevarer eller tidligere har gennemført i 2-dages kurset "Mærkning af fødevarer".

Deltagerprofil

Kurset er for alle personer, som sidder med ansvar for mærkning og markedsføring af fødevarer.

Indhold

Workshoppen varer 4 timer, og indholdet tilpasses deltagernes behov 100%. Emner kan eksempelvis være

  • Allergener
  • Næringsberegninger
  • Økologimærkning (EU/DK/3. lande)
  • Udarbejdelse af færdige deklarationer
  • Hjælp til anvendelse og vurdering af anprisninger
  • Kan vores produkter bære Nøglehulsmærket og/eller fuldkornslogo?
  • Reglerne omkring tilsætningsstoffer og vurdering af grænseværdier
  • Beregning af QUID
  • osv.
  • osv.
  • osv.

Det er en forudsætning, at deltagerne sender en kort beskrivelse af de problemstillinger, de ønsker at arbejde med senest 2 uger inden workshoppen afholdes, så vi kan være forberedt bedst muligt.

Hvis deltagerne har været på kurset "Mærkning af fødevarer" inden for 6 måneder, reduceres prisen for workshoppen med 50%.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser