Lean-strategi

Kry  Herholdt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 37 13.

Lean-strategi

Teknologisk Institut har gode erfaringer med indledningsvis at gennemføre Lean-afklaring før implementering af Lean-filosofien. Vi gennemfører samlede forløb, der sikrer effektiv identifikation og diagnose af indsatsområder og organisatoriske roller med henblik på at skabe bedre produktivitet og effektiv Lean-implementering. Strategien sikrer, at ledelsen hele tiden er på sporet og at organisationen målrettet arbejder hen imod fastsatte mål og aktiviteter således at Lean-implementeringen forløber effektivt.

Konceptet for Lean-strategi omfatter følgende:

  • Lean Assessment
  • Lean Strategi
  • Lean Ledelse

Lean Assessement igangsætter virksomhedens Lean-rejse. Assessement-værktøjet er et 360 graders Lean-diagnoseværktøj, som kategoriserer og vægter virksomhedens aktuelle niveau samt indsatsområder. Resultatet er en oversigt over anbefalede tiltag samt deres bidrag til et succesfuldt Lean-forløb og en forbedret bundlinje.

Lean Strategien udvikles i relation til virksomhedens øvrige strategiske indsatsområder med henblik på at sikre en konsistent strategi, der sikrer implementering af Lean-tankegangen. Lean-strategien udmøntes i en udrulningsplan, der fastlægger projektorganisation, aktiviteter, ansvar, tidsplan samt de krævede milestones for opfølgningsaktiviteter.

Lean Ledelse er et koncept, der sikrer en afklaring af det eksisterende ledelsesystem og den organisatoriske holdning og adfærd i forhold til fremtidig Lean-ledelsessystem. Fordelen i denne analyse diagnose er fremtidig organisatorisk forankring som succesfuld implementering af de fremtidige roller.