Måleteknologi til slagterierne

Eli Vibeke Olsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 98.

Måleteknologi til slagterierne

WP 1. Udvikling af online CT

 

Konferencebidrag - Omtale:

Bager Christensen, L. (2013) German-Austrian-Danish workshop on Industrial CT scanning -speak

                         In-line CT for application in the food industry

Hendriksen, D.; Bager Christensen, L.(2012) BrightNow september side 30-31

                        Cutting it finer

 

 

WP 2. AutoFOM- DK opdatering

Reference:

Røe, M. (2011) Nordisk klassificeringsmøte. GoMørning nr. 2, side 27-29

Olsen, E.V. (2012) Classification of carcasses. Encyclopaedia of meat science. second edition - not published

 

WP 3. Højt fagligt vidensniveau inden for måleteknologi

 

Artikel:

 

Berhe, D.T.; Engelsen, S.B.; Hviid, M.S.; Lametsch, R. (2014) Food research international 66, s. 123-31

                       Raman spectroscopic study on effect of the cooking temperature and time on meat proteins

Berhe, D.T.; Lawaetz, A.J.; Engelsen, S.;Hviid, M. (2015) Food Control 52, s. 119-125

                       Accurate determination of endpoint temperature of cooked meat after storage by Raman spectroscopy and chemometrics

 

 

Konferencebidrag

Bager Christensen, L. (2013) Teknologisk Matforum Temadag 4.december - præsentation

                       Deteksjon av fremmedlegemer i mat - et viktigt led i kvalitetsarbeidet

Bager Christensen, L.; Graversgaard, KH.; Schou Nielsen, M.(2012) 58th ICoMST, Montreal