Ny procesteknologi til kød og kødprodukter

Christian Sylvest Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 25.

Ny procesteknologi til kød og kødprodukter

WP 1: Procesteknologisk overvågning

Nyhedsbreve - nyeste forrest

 

Nyhedsbreve fra 2009-2013

  

 

Omtale: Food Supply.dk 6. juni  - Er det muligt at fremstille 'kød' af planeter

 

 

 

WP 2: Accelererede processer - alternativ opvarmning, nedkøling, frysning og optøning

Ohmisk opvarmning virker – testet af DMRI
S. 2 i nyhedsbrev nr. 9 ovenfor

Hurtigt mørt med Nutripulse® e-Cooker – testet af DMRI
S. 3 i nyhedsbrev nr. 10 ovenfor

Langsomme lydbølger gør ikke nedkølingen hurtigere - testet på DMRI
S. 4 i Nyhedsbrev nr. 6 ovenfor

Magnetfelter til hurtigere nedkøling - testet på DMRI
S. 4 i Nyhedsbrev nr. 7 ovenfor

Reference:

Søltoft, J (2011)Hurtig opvarmning kræver hurtig nedkøling.Plus Process nr 6. side 10