Nye produkttyper med merværdi

Lene Birkelund Glud

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 59.

Nye produkttyper med merværdi

WP 1 Højtryk til fremstilling af kødprodukter

Link til projektets hjemmeside

Produktudvikling på højtryk. 2011 Af: Søltoft-Jensen, J. http://www.svineafgiftsfonden.dk/Om_fonden/Projekter/Produktudvikling_paa_hojtryk.aspx

Meat Science 2011,Vol. 87(4) s.387-93. Water properties and structure of pork sausages as affected by high-pressure processing and addition of carrot fibre. Af: Møller,SS, Grossi; A og Christensen, M. et al.. 

Meat Science 2011, vol. 89(2) s.195-201.Synergistic cooperation of high pressure and carrot dietary fibre on texture and colour of pork sausages. Af: Grossi,A., Søltoft-Jensen, J og Knudsen, JC et al...

 

WP 2 Kødfraktioner som superkost

 

 

WP 4 Bæredygtig emballage med barriereegenskaber - Nanopack