Ernæringskvalitet af kød

Ursula Nana Kehlet

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 01.

We work together

Ernæringskvalitet af kød

Kød er en vigtig del af en varieret kost og en god kilde til livsnødvendige proteiner, mineraler og vitaminer.

DMRI arbejder med dokumentation af kødets positive ernæringsmæssige egenskaber, så kødet kan spille en central rolle i vores måltider og være en vigtig medspiller i bekæmpelsen af livsstilssygdomme.
Samtidig kan der være negative sider forbundet med et højt indtag af kød. DMRI arbejder med reduktion af kræftfremkaldende stoffer ved tilberedning og saltreduktion i kødprodukter.

Se et udsnit af vores centrale projekter og viden på området i boksen til højre.

Vi kan hjælpe dig med:

  • Næringsdeklarationer
  • Ernærings- og sundhedsanprisninger
  • Udvikling af ernæringsrigtige og velsmagende kødprodukter
  • Dokumentation af kødets ernæring og sundhed