FoodtureLab - Fra gastronomi til industriel produktion

Anders  Iversen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203257

FoodtureLab - Fra gastronomi til industriel produktion

Aktivitetsplan nr. I1 - 2016-18

Med Foodture Lab ønsker AgroTech at skabe vækst i fødevareindustrien ved at sikre større viden og infrastruktur, der gør det muligt for industrien at skabe flere differentierede produkter. På fødevareområdet er der mange aktører og initiativer overfor SMV’erne og der er et stort behov for et ”one-point of contact” for at denne hjælp reelt bruges og skaber værdi.

Der skal udvikles ydelser med fokus på produktudvikling (råvare- og ingredienssammensætning, fermentering, produkt- og forbrugerindsigt), bæredygtighed i produktionen, samt udvikling af de første opskaleringstest i AgroTechs Test Pilot Plant, herunder rådgivning om produktstabilitet efter opskalering.

Arbejdet gennemføres i et tæt samarbejde med flere af øvrige parter på området, herunder i særdeleshed Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet og Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet.