Hygiejnisk slagtning

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 67.

Hygiejnisk slagtning

WP1: Effektiv rengøring på kortere tid


WP2: Ny, hurtigere metode til påvisning af salmonella på 2 timer

Patent:

"Rapid method for detection of Salmonella in meat"  WO 2016/079304

 

Hansen, F. (2015) Nyhedsbrev L&F. Nytt snabbare salmonellatest av griskött / Neu: Schnellerer Salmonellentest


WP3: Hygiejnisk fedtendehåndtering og dampsugning af bækkengang og
skinker

WP4: God slagtehygiejne ved høj hastighed

Formålet med forsøgene var at undersøge, om der også i praksis kan ske en tilvækst på op til 1,5 log-enheder i forbindelse med udligning af slagtekroppe.

 

WP5: Udvikling af alternativ desinfektion af værktøjer

 

WP6: Optimal brug af ressourcer i den sorte ende

Ved slagtning af svin har processerne i den sorte ende en afgørende betydning for såvel sværkvalitet som hygiejne. Det er samtidigt nogle af de processer, hvor der bruges mest vand og energi. Der er derfor gennemført et projekt, hvor formålet var at undersøge, hvordan ressourcer i form af energi og vand kan bruges mest hensigtsmæssigt uden at kompromittere hygiejne eller sværkvalitet.