Innovativ detailpakning

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

Innovativ detailpakning

Fokus i nærværende projekt ’Innovativ detailpakning - optimering gennem nye gasblandinger’ er at undersøge, om der findes en alternativ gassammensætning til traditionel MA-pakning med 70 - 80 % O2 og 20 - 30 % CO2. Målet er at kunne sænke iltkoncentrationen og derved hindre tekstur- og smagsforandringer samt premature-browning af MA-pakket oksekød, uden at farvestabilitet og holdbarhed påvirkes.

 

 

Artikler og Presse:

Tørngren, MA. (2015) Fødevaremagasinet december, side 16-17
Detailpakning af fersk kød - kan vi optimere pakkegassen?

Tørngren, MA.; Aaslyng, MD (2015) Fødevaremagasinet november, side 18-19
Den gode smag i måltidet

Spanos, D.; Christensen, M.; Tørngren, MA.; Baron, CP (2015) Meat Science accepted 23 november
Visible spectroscopy as a tool for the assessment of storage conditions of fresh pork packaged in modified atmosphere

Spanos, D.; Tørngren, MA, Christensen, M.; Baron, CP. (2015) Meat Science accepted 23 november
Effect of oxygen level on the oxidative stability of two different retail pork products stored using modified atmosphere packaging (MAP)

Tørngren, MA.(2014) Madmagasinet 11. november
Hakket kød og emballage

Tørngren, MA. (2014) dr.dk/levnu/mad 11.november
Emballagen forringer kødets kvalitet

Tørngren, MA   (2014) dr.dk/levnu/mad 11.november
Gode råd om hakket kød

 

Konferencer:

Tørngren, MA; Darre, M. (2015)  ICoMST 61st International Congress of Meat Science and Technology, France
PAPER 

 
POSTER  
  

Tørngren, MA (2014) ICoMST 60th International Congress of Meat Science and Technology, Uruguay
POSTER  

 
PAPER