Lugt af gødning og sved i koteletten

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202667

billede af hånd i lab

Lugt af gødning og sved i koteletten

Nej tak – siger de fleste nok.
Få identificeret, hvilke hangrise der skal  sorteres fra, inden kødet når ud til forbrugeren.

Der har været skrevet meget om stop for kastration af hangrise og de udfordringer, der følger med. DMRI arbejder med flere løsninger, der kan hjælpe, hvis du planlægger at slagte hangrise eller anvende kød derfra.

DMRI kan

  • analysere fedt og kød for indholdet af skatol og androstenon, som er den primære årsag til ornelugt.
     
  • hjælpe dig med at teste og træne jeres egne dommere til Kolbe-metoden (Human nose), som kan anvendes til at frasortere lugtende hangrise/hangrisekød.
     
  • udføre sensoriske analyser (sensorisk profilering) af jeres kødprodukter ved at sætte ord på, hvordan produktet opleves – smag og lugt.
     
  • udføre forbrugerundersøgelser for at se, om forbrugerne kan lide jeres produkt eller ej.