Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt

Ursula Nana Kehlet

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202901

Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt

Der vil i projektet frembringes ny viden om, hvilke forhold ved produktsammensætning og tilberedning af svinekød, der har betydning for human ernæring med fokus på en øget mæthed. Aktiviteterne vil fokusere på, hvordan kødprodukter og måltider med svinekød kan sammensættes og tilberedes for at sikre og udnytte den ernæringsmæssige kvalitet af kødet bedst muligt.

Artikler:

Kehlet, U. (2016) Sunde ingredienser finder vej til kødprodukter. Fødevaremagasinet, 9, side 18-19

Kehlet, U. (2016) Boost the nutritional value of meat products with dietary fibre. Meatingpoint Magazine, 9, side 31-34

Kehlet, U.; Tørngren, MA.(2015) Protein er andet end pulver. Fødevaremagasinet september - side 18-19                                          

 

Konferencebidrag:

Kehlet, U.; Kofod, JM.; Aaslyng, MD.; Raben, A. (2016) Pork meat balls rich in fibres as satiety enhancing food products. POSTER - Nordic Nutrition Conference, Göteborg

 

Nyhedsbreve:

 

Omtale og Præmie:

Kehlet U. (2015) The Industrial Phd & Postdoc Association Communiation Price - 3. prize

 

Specialer:

Pagter, M (2015) Importance of type and dose of dietary fibers added to meatballs - sensory aspects and satiating effects. Master Thesis, University of Copenhagen, Department of Nutrition, Exercise and Sports

Kofod, J.M (2016)  Effect of Dietary Fibers Added to Meatballs Varying in Protein Quality on Appetite Regulation. Master Thesis, University of Copenhagen, Department of Nutrition, Exercise and Sports