Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 18.

Mættende svinekødsprodukter til forebyggelse af overvægt

Der vil i projektet frembringes ny viden om, hvilke forhold ved produktsammensætning og tilberedning af svinekød, der har betydning for human ernæring med fokus på en øget mæthed. Aktiviteterne vil fokusere på, hvordan kødprodukter og måltider med svinekød kan sammensættes og tilberedes for at sikre og udnytte den ernæringsmæssige kvalitet af kødet bedst muligt.

 

Ph.d.  Meat and appetite regulation - effects of fiber addition and cooking methods

Artikler:
(kun 1. forfatter nævnt)

Kehlet, U. (2018) Produktudvikling med sunde fiberingredienser i kødindustrien. Fødevaremagasinet januar, side 18-19

Kehlet, U. (2017) The satiating properties of pork are not affected by cooking methods, sousvide holding time or.... Nutrients, 9, 9, side 941

Kehlet, U. (2017) Addition of rye bran and pea fibre to pork meatballs enhances subjective satiety in healthy men.... The Journal of Nutrition, 147, 9, side 1700-1708

Kehlet, U. (2017) Meatballs with 3% and 6% dietary fibre from rye bran or pea fibre - effect on sensory quality and subjective appetite sensations. Meat Science, 125, side 66-75

Kehlet, U. (2016) Sunde ingredienser finder vej til kødprodukter. Fødevaremagasinet, 9, side 18-19

Kehlet, U. (2016) Boost the nutritional value of meat products with dietary fibre. Meatingpoint Magazine, 9, side 31-34

Kehlet, U.(2015) Protein er andet end pulver. Fødevaremagasinet september - side 18-19                                          

Interview:

Stage, M.(2016) Korn og kødrester skal hjælpe ældre til mere næring i frikadellerne. Interview i Ingeniøren 16. december side 15

Konferencebidrag:

Kehlet, U.; Kofod, JM.; Aaslyng, MD.; Raben, A. (2016) Pork meat balls rich in fibres as satiety enhancing food products. POSTER - Nordic Nutrition Conference, Göteborg

 

Nyhedsbreve:

 

Omtale og Præmie:

Kehlet U. (2015) The Industrial Phd & Postdoc Association Communiation Price - 3. prize

 

Pressemeddelelse:

Kehlet, U. (2017) Morgendagens sunde frikadelle får et strejf af rug og ærter
                             Ing.dk + organictoday.dk + fodevarefokus.dk

 

Specialer:

Pagter, M (2015) Importance of type and dose of dietary fibers added to meatballs - sensory aspects and satiating effects. Master Thesis, University of Copenhagen, Department of Nutrition, Exercise and Sports

Kofod, J.M (2016)  Effect of Dietary Fibers Added to Meatballs Varying in Protein Quality on Appetite Regulation. Master Thesis, University of Copenhagen, Department of Nutrition, Exercise and Sports