Model for MA-pakket fersk kyllingekød

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202667

Model for MA-pakket fersk kyllingekød

 

Kyllingeslagterierne har dokumentationspligten med hensyn til at fastsætte en holdbarhedsperiode for det pakkede kød. DMRI har tidligere udviklet en holdbarhedsmodel for fersk svinekød, der er et ofte anvendt hjælpeværktøj til at fastlægge holdbarhedsperioder for svinekød pakket i enten MA, vakuum eller wrap. Da en væsentlig del af kyllingekødet solgt i detailhandlen er pakket i modificeret atmosfære bestående af 80 % ilt og 20 % CO2, blev denne pakkemetode valgt som udgangspunkt for modellen.   

Modellen gælder både for fersk kyllingekød og kyllingekød tilsat lage.