Pop-up timer

Christian Sylvest Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 25.

Pop-up timer

Thielemann Food Technology præsenterede på IFFA 2016 et lille engangsplasticspyd, der kan sættes i kød og give udslag, når en bestemt kernetemperatur opnås. Der findes en række versioner i hver sin farve, der aktiveres ved forskellige temperaturer i intervallet 52-85°C.

At spise overstegt kød er ikke befordrende for spisekvaliteten. Producentens tanke er derfor, at slagteren/kødproducenten kan give et spyd med ved købet af f.eks. en steg. Derved opnås en god spiseoplevelse for forbrugeren og han/hun foretager genkøb.

Spyddet kunne også tænkes brugt i food service/catering, hvor stegeprocessen ønskes simplificeret/ kvalitetssikret.

Spyddet fås i 2 længder på hhv. 2,5 og 4,5 cm og det vil derved kunne måle kernetemperatur i stykker af 5-9 cm i diameter.

Desværre kan spyddet ikke tåle grill, som måske ville være en af de mest oplagte anvendelser. Mikrobølger skulle ikke være noget problem.

Der er angivet en prisindikation på ca. 1 kr./ stk.

Læs mere hos Thielemann Food Technology