Produktudvikling i takt med tiden

Lise  Nersting

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202668

kiks

Produktudvikling i takt med tiden

Ønsker du at nøglehulsmærke dine kødprodukter?

Vil du gerne differentiere dine produkter fra andre på markedet?

Vil du have en grønnere profil med flere grøntsager i dine kødprodukter?

Der er et markant øget fokus på sundhed og sunde madvarer hos forbrugerne og mærkningsordninger, som fx nøglehulsmærket er blevet en populær guide.

Med udgangspunkt i dine egne recepter kan DMRI hjælpe med at skabe helt nye produkter og også tilpasse dit eksisterende sortiment til tidens trends og lovgivning.

Under hele forløbet dokumenteres fødevaresikkerhed og holdbarhed.

Eksempler på produkter, som kan videreudvikles og give inspiration:

  • Kødprodukter med tang
  • Køddip med 50% grøntsager
  • Farsprodukter med grøntsager og fuldkorn
  • Fermenterede og tørrede, saltede produkter