Projekt - Oplevelsesteknologi løfter fødevarefestivaler

Elena Sørensen Skytte

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72203268

Projekt - Oplevelsesteknologi løfter fødevarefestivaler

Projektstart: januar 2016. Forventet afslutning: november 2016.

Dette projekt skaber og formidler viden om innovation på tværs i krydsfeltet mellem erfaringsteknologi og fødevareoplevelser på fødevarefestivaler i Danmark og Tyskland.

SMV'er i fødevare- og gastronomisektoren er generelt på udkig efter nye måder til aktivt at inddrage gæster under fødevarefestivaler, fødevaremarkeder og restaurantoplevelser via nye interaktive oplevelsesteknologier (fx lyssætning, interaktive vægge, mobile apps etc.). Gæsterne er tilsvarende på udkig efter mere engagerende oplevelser end blot at smage maden. Indtil nu har den teknologiske oplevelsessektor primært arbejdet sammen med forlystelsesparker og museer, og det er nyt for dem at fokusere på fødevare- og gastronomisektoren. Projektet ser både på muligheder inden for forbrugerfødevarer og forbrugeroplevelser på restauranter.

Mål

  • Oprettelse af et netværk, der kobler leverandører til oplevelsesteknologi sammen med fødevare- og gastronomisektoren.
  • Få viden på fødevarefestivaler i Danmark og Tyskland
  • Lave idéudkast, der kan udvikle nye oplevelsesteknologier målrettet fødevare- og gastronomisektoren

Når idéerne er blevet udarbejdet, vil de danne grundlag for en større projektansøgning.

Deltagere

  • Invio - Innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi
  • Cluster food industry @ Brandenburg, Tyskland
  • Cluster Tourism Brandenburg
  • Teknologisk Institut