Projekt - Sundhed og arbejdsmiljø på menukortet

Eva-Carina  Nørskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202396

Projekt - Sundhed og arbejdsmiljø på menukortet

De unges arbejdsmiljø i Hotel- og Restaurationsbranchen

Projektet startede 1. kvartal 2009 og slutttede 3. kvartal 2011.

Projektet har til formål at støtte unge i hotel- og restaurationsbranchen til at få et bedre arbejdsmiljø. Der er seks virksomheder involveret i projektet. På disse arbejdspladser gennemføres der konkrete udviklingsaktiviteter, der har til formål at skabe et bedre arbejdsmiljø og større sundhed navnlig for de unge medarbejdere.

Logo - Projekt Ung

Samtidig udvikles der undervisningsforløb og -materiale til erhvervsskolerne, så de unge kan blive klædt på til at give deres bidrag til et godt arbejdsmiljø.

Deltagere

Aktiviteter

1. Arbejdspladsudvikling på seks virksomheder
2. Medarbejderbytte mellem virksomhederne
3. Uddannelse af arbejdsmiljøagenter
4. Afholdelse af temadage på skolerne
5. Udvikling af undervisningsmateriale til erhvervsskolerne
6. Udvikling af information til www.bonrykket.dk