Projekter - Slagteri og animalske produkter - Svineafgiftsfonden - SAF

Lars Leopold Hinrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202663

DMRIshop

Projekter - Slagteri og animalske produkter - Svineafgiftsfonden - SAF

BUDGETÅR 2016

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2016

 

BUDGETÅR 2015

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2015

BUDGETÅR 2014

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2014

BUDGETÅR 2013

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2013

BUDGETÅR 2012

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2012.

Budgetår 2011

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. januar 2011.

Budgetår 4. kvartal 2010

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. oktober 2010.

 

Budgetår 2009-10

Forsknings- og udviklingsprojekter, der har modtaget tilskud fra Svineafgiftsfonden (SAF) pr. 1. oktober 2009.

 

  

 

Budgetår  2008-09

ProjektID Kategori Projekttitel
0809/25 Forskning og Udvikling Effektiv rengøring på kortere tid
0809/26 www.fødevarekontaminering.dk
0809/27 Alternativ konservering
0809/30 Sundere svinefedtråvare (enzymmod.)
0809/31 Holdbarhed fra pakkebord til spisebord
0809/32 Processtabilitet og færdigvarekvalitet
0809/34 Værdioptimering af oversete råvarer
0809/36 Bæredygtig emballage (NanoPack)
0809/37 Højtryk til fremstilling af kødprodukter
0809/39 Effektivisering af processer
0809/133 Forskning og forsøg Økologiske sæsongrise - et FØJO III projekt
0809/134 Spisegrisen: Alternative racer - men hvilke?
0809/135 Optimeret kvalitet af centralpakket svinekød
0809/136 Skræddersyede sensoriske løsninger
0809/137 Holdbarhed på køl
0809/138 Optimal råvareudnyttelse
0809/140 Kundekrav til pH
0809/141 Superkøling under lagring og distribution
0809/142 LTLT beh. kød (Sikkerhed og gastronomi)
0809/143 Projekt - Udvikling af on-line CT
0809/144 Spiseoplevelse, mæthed og sundhed
0809/145 Bioaktive komponenter i kødet
0809/146 Syrekonservering af biprodukter
0809/147 Bevarelse af biprodukters kvalitet ved køling
0809/148 Minimering af CO2-udledning
0809/153 Auto. halsrensning og afklipning af fortæer
0809/154 Auto. udbening af forender - indre knogler
0809/155 Automatisk afskæring af kamben
0809/156 Autom. udt. af hjerteplucks/udstikn. af kæber
0809/157 Auto. sug af flommerester/savsmuld/rygmarv
0809/158 Automatisk rundskæring af skinker
0809/159 Automatisk udtrækning af ribben i brystflæsk
0809/160 Automatisk afskæring af mørbrad
0809/161 Batchvis indtransport
0809/162 Automatisk fraslåning af smaltarme
0809/163 Automatisk pudsning af maver
0809/164 3-dimensionel tilpasset afspækning
0809/165 Automatisk vask af svinetransportvogne
0809/167 Automatisk glidestangsrenser
0809/168 Brugervenlighed i produktionssystemer
0809/169 Visionssystemer til red. af fejlomkostninger
0809/172 Kød og kræft
0809/174 Systemudvikling
0809/179 Q-PORKCHAINS - EU's 6. rammeprogram

Læs publicerede artikler om projektresultater 2008-09

Se vores ydelser inden for Slagteri og animalske produkter