Saftig øko-krebinet med sous vide

Mari Ann Tørngren

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 82.

sous vide 2 a

Saftig øko-krebinet med sous vide

Sådan gør du:

  • Brug økologisk svinekød med minimum 9-15% fedt.
  • Tilbered de formede krebinetter i sous vide-kar.
  • Fasthold en centrumstemperatur på 63 grader i minimum 12 minutter - så er fødevaresikkerheden nemlig i orden.
  • Kødet brunes umiddelbart inden servering for at opnå stegeskorpe.

Nøjagtig tids- og temperaturstyring under sous vide sikrer, at fødevaresikkerheden er i top, svindet minimeres og du får et saftigt slutresultat.

Fødevareministeriets økologipolitik siger, at alle offentlige køkkener som minimum skal have det økologiske sølvspisemærke senest i 2020. Sølvspisemærket svarer til, at 60-90% af det samlede råvareindkøb er økologisk. For at hjælpe køkkenerne på vej har DMRI udviklet guidelines for sous vide-tilberedning af en række udskæringer - guidelines, der optimerer både udbytte og spisekvalitet af økologisk svinekød.


Kontakt DMRI for guidelines eller for at få hjælp til at komme igang.