Undgå kondens ved køling

Jens Michael Würtz

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 22.

kondens2

Undgå kondens ved køling

Et af de områder, hvor der er risiko for forurening af kød, er i køleprocessen. Her er der risiko for, at kondens drypper på kødet, som derved forurenes.

DMRI hjælper virksomheder med at analysere og vurdere årsager og virkninger, så de rigtige løsninger bliver valgt, enten ved etablering af køleanlæg eller når problemet med kondens opstår. Vi går i tæt dialog med virksomheden og mulige udstyrsleverandører og kommer med løsninger, så både produktkvalitet og økonomi hænger sammen.

DMRI sætter fokus på:

  • Korrekt køling
  • Kødkvalitet og hygiejne
  • Kølefaciliteter tidligt i forløbet ved etablering af en virksomhed