Svinekødet og human sundhed

Lars  Kristensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 70.

Svinekødet og human sundhed

WP:1 Bioaktive komponenter i kød og restprodukter


WP:2 Kød og kræft

 

Artikler og omtale:

Meinert, L.; Duedahl-Olesen, L.(2013) Fleischwirtschaft International. nr. 3, side 48-49

                               Healthy and succulent barbecued meat

Meinert, L. (2012) Midt-Vest Avis 27. juni side 56

                             Undgå skadelige stoffer fra grillen

Meinert, L. (2012) Jyllandsposten 1. juni forsiden +10-11

                             Sådan bliver du en grillmester og sparer penge

Meinert, L. (2012) Kjøttbransjen 5 - side 24-25

                              Sunt og saftigt ljøtt på grill

Meinert, L. (2012) DR P4 3. maj - Smutvejen

                             Interview om grillråd

Braagaard, N; Meinert, L.(2012) Nyhederne TV2 Online 2. maj

                             Sådan undgår du skadelige stoffer fra grillen

Meinert, L.(2012) Plus Proces maj nr. 5 side 18-19

                             Sundt og saftigt kød på grill

Meinert, L. (2012) Ringsted Dagblad 22. maj. 1. sektion. side 8

                             Undgå skadelige stoffer fra grillen

Meinert, L. (2012) Fjerritslev Ugeavis 10. juli side 15

                             Undgå skadelige stoffer fra grillen

Meinert, L. (2012) Diætistforum.dk Juli

                              Grill uden sundhedsskadelige stoffer

Aaslyng, MD; Duedahl-Olesen, L.; Jensen, K; Meinert, L. (2012) Meat Science 93(1) s. 85-91

                             Content of heterocyclic amines and polycyclic aromatic hydrocarbons in pork,

                              beef and chicken barbequed at home by danish consumers