Test dine råvarer og restprodukter for værdifulde komponenter

Anne-Belinda  Bjerre

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202912

Test dine råvarer og restprodukter for værdifulde komponenter

Vi tilbyder enzymatisk hydrolyse i pilot- og laboratorieskala. Vi giver dig mulighed for at afprøve, om en given råvare eller restprodukt indeholder højværdiprodukter, som kan anvendes inden for kosmetik, fødevarer, pharma-industrien, kemikalier eller bioenergi.

Vores eksperter har fokus på, at få så meget værdi som muligt ud af en råvare. Og de vil give svar på potentialet for højværdiprodukter og dermed også det økonomiske potentiale i en given råvare. Udgangspunktet er en enzymatisk hydrolyse, hvor vi f.eks. får sukkerprodukter (høj og lav-molekylære stoffer) ud og dernæst en bioraffinering, hvis flere værdifulde produkter kan udvindes.  

Målsætningen er en proces med så få affaldsprodukter som muligt og så mange højværdiprodukter som muligt. Dette giver mulighed for at opnå et bæredygtigt koncept. Et restprodukt som f.eks. havreskaller kan både indeholde fordøjelige fibre, protein og olier. En opgave starter vi ved først at analysere råvaren for indhold af sukkerarter, aske, lipider og protein

Efter en enzymatisk hydrolyse foretager vi endnu en analyse af biomassekomponenterne og giver svar på, hvor stort et indhold af f.eks. sukkerkomponenter og protein der er udtrukket og oprenset efter bearbejdning. Dermed får kunden en viden om, hvorvidt der er potentiale for at udvikle højværdiprodukter ved en videre bearbejdning med enzymatisk hydrolyse eller andre teknologier. 

Vi tilbyder følgende:

  • Råvareanalyser og massebalance
  • Bioraffinering i pilotskala af råvarer f.eks. tang, mikroalger, skaller og andre restprodukter fra landbrug og fødevareindustrien til sukker, protein og fedtsyrer
  • Bioraffinering i pilotskala af restprodukter fra fødevareindustrien til en sukkerplatform og derefter videre fermentering til f.eks. mælkesyre, ethanol eller butanol