Viden om Slagteri og Forædling Nr. 1

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202718

Viden om Slagteri og Forædling Nr. 1

Højtryksbehandlet skinke introduceret i Danmark
I danske supermarkeder lancerer det spanske firma Espuna nu en tørret skinke, der er konserveret ved højtryk, og derfor kan opbevares ved stuetemperatur.

Ny enkel robot nedskærer hjerteplucks
Danish Meat Research Institute har netop lanceret en ny hjerteplucksmaskine, der er overtaget af Danish Crown. En tilsvarende maskine til leverplucks blev installeret på et slagteri sidste år.

Lovende perspektiver med CT-skanning
CT-skanning er allerede en kendt teknologi i hospitalsverdenen. Danish Meat Research Institute har fundet mindst fire områder for anvendelse af CT, som allerede viser lovende muligheder.

Bedre kvalitet med målrettet el-stimulering
De fleste kreaturslagtekroppe i de nordiske lande bliver el-stimuleret for at forbedre mørheden. Ved at målrette el-stimuleringen efter bl.a. størrelsen af de enkelte slagtekroppe, forventes kødet mere mørt.

Viden om Slagteri og Forædling Nr. 1 - udgivet 2006