Viden om Slagteri og Forædling Nr. 2

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202718

Viden om Slagteri og Forædling Nr. 2

Visionteknik måler kvalitet i hver enkelt slagtekylling
Fjerkræslagterierne er i gang med at udvikle et nyt udstyr, der skal måle kødindhold og kødets placering på kroppen af hver enkelt slagtet kylling.

Foredrag og temadage om den nyeste viden
Danish Meat Research Institutes  forskere møder madpraktikerne for at dele sin viden om tilberedning af kød med andre. Senest har 41 professionelle storkøkkenfolk fået den nyeste viden serveret af et hold fødevareeksperter.

Gode råd til neutralmarinering
Konklusioner fra et seminar om optimering af sikkerhed, holdbarhed og spisekvalitet i marineret svinekød.

Svinekød marineret med honning
Honning har egenskaber, der blandt andet kan forlænge kødets holdbarhed. Danish Meat Research Institute har undersøgt, om marinering med dansk honning har en antioxidativ effekt på svinekød. Det vil sige, minimerer den harske smag efter genopvarmning.

Vi sætter ord på sanseoplevelserne
Smag kan ikke diskuteres … og dog. En sensorisk analyse er en objektiv og standardiseret måle- og analysemetode, der gennemføres med trænede smagsdommere. Den kan give fødevareproducenter data om, hvilke karakteristika der er ved deres produkter.

Viden om Slagteri og Forædling Nr. 2 - udgivet 2008