Viden om Slagteri og Forædling Nr. 6

Susanne  Støier

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 18.

Viden om Slagteri og Forædling Nr. 6

Bedre råvarekvalitet af animalske biprodukter
Skylning og lagring ved lav temperatur hjælper til at bevare kvaliteten af biprodukter som tarme og krøsfedt.

Fraslåning af smaltarme
Manuel fraslåning af smaltarme er et ensidigt arbejde. Danish Meat Research Institute arbejder på at udvikle en automatiseret metode, som både forbedrer arbejdsmiljøet og kvaliteten af smaltarmene.

Kreaturskydeboks med automatisk inddrivning og hovedfiksering
Danish Meat Research Institute har udviklet en kreaturskydeboks, hvor inddrivning og skydning både foregår skånsomt og effektivt.

Ros til dansk klassificeringsprojekt i Rumænien
Danish Meat Research Institute har netop afsluttet et projekt i Rumænien, hvor opgaven var at etablere klassificeringssystemer, der lever op til EU’s krav.

Øl og kød hver for sig
Ølmarinering mørner bindevæv i kød, men gør samtidig muskelfibrene hårdere og kødet mere tørt, viser resultater fra specialeprojekt udført på Danish Meat Research Institute.

 

 Viden om Slagteri og Forædling Nr. 6 - udgivet 2007