Carlsberg tester "vores øl" - Lang tv-tradition

Søren  Henriksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 68.

Carlsberg tester "vores øl" - Lang tv-tradition

For Carlsberg er det vigtigt at kommunikere på tværs i organisationen, så de 2800 medarbejdere hurtigt og nemt kan få en forståelse for de beslutninger, der træffes. Her kommer tv ind i billedet som en suveræn måde at nå ud til alle medarbejdere. 

Der er mange medarbejdere hos Carlsberg og derfor også mange forskellige holdninger til, hvordan emballagen til øl skal se ud. Nogle faggrupper lægger vægt på, at emballagen er flot og ’fancy’, mens andre går op i, at den er nem at håndtere. Det budskab, vi gerne vil ud med i det her tv-indslag, er, at vi har tænkt os grundigt om og lagt vægt på, at emballagen skal kunne holde til lange transporter verden rundt og samtidig leve op til kravene i emballagedirektivet, pointerer Jane Tinning fra Carlsberg.

På Carlsberg er der en lang tradition for at bruge tv til at informere medarbejderne om, hvad der sker i organisationen. Lige siden etableringen af bryggeriet i Fredericia i 1979 har tv været anvendt som et internt kommunikationsværktøj i denne del af virksomheden. For ca. syv år siden begyndte Carlsberg også at anvende tv til intern kommunikation i Valby. Hver uge bliver der bragt nye indslag om aktiviteterne i virksomheden. Tv-mediet bliver også brugt til undervisning af medarbejderne.

Interview med Jane Tinning fra Carlsberg

Tv-holdet bag Carlsbergs ’C-tv’ gennemfører et tv-interview med laboratoriefuldmægtig Jane Tinning om de mange hensyn, der skal tages til plastbeholderen (plast-keggen) og dennes emballage, der er testet på Teknologisk Institut. Indslaget udsendes til Carlsbergs medarbejdere på tv-skærme i kantinerne og kan også ses på bryggeriets intranet.