Det klare budskab

Eva-Carina  Nørskov

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202396

Det klare budskab

Maj 2013

Har du nogensinde stået og skulle forklare en kompleks problemstilling for en kunde? Eller over for en forsamling eller på et seminar? Hvad er egentlig budskabet? Vi har hjulpet mange kunder, så de ved hjælp at tegninger og animationer let og hurtigt kan forklare det komplekse budskab.

At formidle så modtageren hurtigt er med på ideen kræver ofte mange ord.

To billeder - de ene sidder der en og tegner på en plade med lys med papir på, og den anden et billede af en tegning.

Du kan have et klart billede af problemstillingen i dit hoved - men har modtageren det samme? Derfor er det naturlige svar at sætte de rigtige billeder på. Så bliver kommunikationen pludselig helt klar og modtageren siger: Nårh ja, nu forstår jeg! Det kunne du bare have sagt!

Vi sætter billeder på budskaberne, når vi laver e-læring, video, websites osv. Men det seneste skud er også at tegne og animere budskabet. Vi har i vores team en storyteller, en tegner, en animator og en god speaker - og tilsammen kan vi på kort tid lave en tilpasset animationsfilm, der kommunikerer det rigtige budskab. Og det er bedre en 1000 ord.

Vi vil alle se film.

Lad os hjælpe dig og din virksomhed med at få dit budskabet ud over rampen - det rammer lige i plet.