Din produktidé indeholder en mobil energiløsning

Kristian Oluf Sylvester-Hvid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 34.

kosh_ny_ny

Din produktidé indeholder en mobil energiløsning

Din produktidé indeholder en mobil energiløsning. Men! - Er energikilden den rigtige og er systemet energi- og produktionsoptimeret?

Uanset om din produktidé anvender batterier, solceller, termoelektrika, brændselsceller, kinetisk energihøstning eller super-kapacitorer, så kan vi hjælpe dig på vej fra prototype til indledende pilotproduktion.

I forbindelse med at flere avancerede produkter indeholdende energiløsninger introduceres på markedet, gås der ofte på kompromis med produktets energisystem. Umiddelbart og på kort sigt har energiløsningens kvalitet/effektivitet ikke nødvendigvis direkte indflydelse på produktets anvendelse og salgbarhed. Men på lang sigt kan en sub-optimal eller direkte forkert energiløsning skade produktets omdømme og medføre fordyrende re-design af produktet. Med udgangspunkt i vores in-house kompetencer inden for forskellige mobile energiløsninger kan vi hjælpe med at sikre, at energiløsningen til dit produkt vælges rigtigt og optimeres allerede på prototypestadet. Dette kombineret med estimeringer af dit produkts fremtidige energibehov, sikrer en fremtidssikret energiløsning og dermed færre designændringer i produktet fremover. Nogle af de spørgsmål, vi stiller og løser sammen med dig i denne proces, er:

  • Har du den optimale energiløsning til dit produkts forventede anvendelse og levetid?
  • Har du analyseret mulighederne i de andre tilgængelige mobile energiteknologier?
  • Er løsningen fremtidssikret, så produktet kan opgraderes med mere funktionalitet?
  • Har du tænkt design for disassembly?
  • Er den pris, kunden betaler per genopladning af produktet, den rigtige?

Og endelig, er din prototype parat til pilotproduktion?

Læs mere om Teknologisk Institut Nano- og Mikroteknologi.

Læs om udviklingen af nye dynamohjul til en intelligent trolley