DTI Vision Box - Innovation

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72201152

DTI Vision Box

DTI Vision Box - Innovation

Mange manuelle processer beror på vores mest fremragende sans: Vores øjne. Fejl i robotsystemer opstår næsten altid, fordi robotterne er forprogrammeret med strenge antagelser om sine omgivelser. Afviger den virkelige verden fra disse antagelser, kan robotterne ikke håndtere det. Derfor spiller de fleste vision-komponenter en vigtig rolle i robotinnovationer. Udviklingen i vision-evner går stærkt og er tæt forbundet med udviklingen i regnekraft. Der eksisterer også store mængder forskning på området. Teknologisk Institut, Robotteknologi spiller på begge strenge - industri og forskning - så vi er en ideel innovationspartner, fordi vi kan kaste lys over begge verdener og skabe nye implementeringer til at løse dine komplekse opgaver.

Erfaring opnået gennem forsknings- og udviklingsprojekter indgår som en del af Vision Box-porteføljet. De teknologiske fremskridt er dem som går udover billedbiblioteker som Cognex og Halcon og som kan køre i realtid i modsætning til mange forskningsløsninger. Naturligvis er nogle af anvendelserne i sig selv nyheder, og en del af løsningen er den specielle kombination af kameraer, filtre og lys i nye domæner.