DTI Vision Box - Kompetencer

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72201152

DTI Vision Box

DTI Vision Box - Kompetencer

Vi fungerer som underleverandør for integratorer til avancerede machine vision-løsninger. DTI Vision Box består af et basissystem med en kraftig solid state PC, som er let at integrere med digitale input/output og OPC-kommunikation til PLC og HMI.

Den leverer selv strøm til kameraer og virker med 24V DC på automationslinjen, såvel som 12V fra et køretøj. Softwaren programmerer vi selv, så løsninger med DTI Vision Box er meget fleksible baseret på kundens ønsker. Dette gør det også nemmere at opdatere systemet senere med nye emner og features.

En Vision Box kan oftest klare mere end en linje ad gangen, og man kan have flere forskellige applikationer kørende på samme Vision Box. Man kan f.eks. finde gribepunkter ved station 1 og inspicere pakninger ved station 2. Eller man vil sortere et emne fra ved station 1 og et andet emne ved station 2. Som standard kan en Vision Box håndtere fire stationer.

Løsningen behøver ikke at nøjes med normale kameraer. Vi arbejder også med avancerede billeddannende sensorer, som kan se ting, som vi ikke kan se med vores egne øjne.

Teknologisk Institut, Robotteknologi udvikler og forbedrer konstant eksperticen for machine vision gennem forsknings- og udviklingsprojekter. Dette får du glæde af gennem DTI Vision Box.