DTI Vision Box - Kvalitetskontrol og inspektion i 2D og 3D

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72201152

DTI Vision Box

DTI Vision Box - Kvalitetskontrol og inspektion i 2D og 3D

Industriel kvalitetskontrol og sortering

  • Vi har erfaring med forskellige industrielle kvalitets- og sorteringsløsninger, der er for komplekse til standardmetoder. Det er ofte metalliske- og gennemsigtigtige emner, der havner på vores bord, og kunden har ønsker om mindre rigide processer omkring det praktiske end standard løsninger kan tilbyde.

Detektion af optimale gribepunkter

  • Depalleteringsrobotter kæmper ofte med overraskelser i den måde sække pakkes. Vision Box kan give robotten en bekræftelse på, at alt er som det skal være og hjælpe med at finde the korrekte gribepunkt.

Rengøring af stalde

  • Vi har udviklet algoritmer til detektion af skidt, hvor kvaliteten er forbedret ved hjælp af manipulatoren. På den måde undgår vi hårdknuder, hvor falske positive meldinger eller vedblivende skidt vil få robotten til at gøre rent i det uendelige.

Overvågning af grise

  • For at mindske dødelighedsraten blandt smågrise overvåger et kameramodul de farende søer og fortælle landmanden, hvis der kan være noget galt.

Udendørs forhindringsdetektion og navigation

  • Ud fra en kombination af visionteknologi og andre sensorer kan vi undgå forhindringer og udregne alternative ruter.

Inspektion af afgrøder

  • Planter har mange visuelle karakteristika, som et specialtilpasset kamera i Vision Box kan detektere. Det kan eksempelsvis bruges til diverse anvendelser af pesticider, mekaniske procedurer eller kortlægning.