En verden af viden i ét netværk - Ekspertnetværk

Annette  Skyt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202868

En verden af viden i ét netværk - Ekspertnetværk

EKSPERTNETVÆRK
Vores globale ekspertnetværk består af mere end 22.000 teknologieksperter fordelt i 42 lande på 238 vidensorganisationer. Sammen dækker de mere end 850 tekniske fagområder på teknologiske institutter, universiteter, organisation samt kommercielle virksomheder.

Processen for eksperterne
Når vi modtager en anmodning fra en kunde, formulerer vi en projektbeskrivelse med udgangspunkt i kundens viden- og teknologibehov. Den sender vi til relevante eksperter i netværket. Eksperterne responderer, hvis de mener, at deres viden og kompetencer matcher kundens ønske. Vi kontakterne eksperterne for yderligere information og kvalificerer dernæst eksperternes tilbud og afrapporterer til kunden. Herfra er det kundens valg, hvem af de mulige eksperter, de vælger at samarbejde med.

Ekspertfordele
Gennem os kommer eksperterne i kontakt med mange virksomheder, der søger tekniske løsninger og state-of-the-art teknologividen. Projekterne er kommercielle og betalt af virksomhederne, hvilket sikrer virksomhedernes interesse og behov for nye løsninger, ny teknologi og samarbejde med eksperter.

Er du ekspert?
Det er gratis at være ekspert i vores netværk, men der er strenge kriterier for optagelse. Fællesnævneren for eksperterne er derfor, at de er i besiddelse af unik viden og kompetencer inden for deres specifikke teknologiske felt.

Vi udvider hele tiden vores globale ekspertnetværk. Er du en ekspert inden for dit teknologiske område, og ønsker du at slutte dig til os? Eller ønsker du bare yderligere oplysninger? Så ring endelig eller anvend kontaktformularen til højre.