Energieffektiv laboratorieventilation

Christian Grønborg Nicolaisen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72202534

Energieffektiv laboratorieventilation

Teknologisk Institut har haft en række projekter for såvel private virksomheder som offentlige institutioner, hvor laboratorieventilation er blevet undersøgt med det formål at energieffektivisere ventilationen samtidig med at indeklima og arbejdsmiljø sikres. De seneste år har Teknologisk Institut gennemført en del projekter for universiteterne, der står for at skulle renovere deres laboratoriefaciliteter. Til dette formål er der opbygget en komplet model af et laboratorium, hvor mulige forbedringstiltag kan afprøves.

Teknologisk Institut udvikler og tester koncepter for energieffektiv laboratorieventilation og har til dette formål opbygget en forsøgsfacilitet, hvor stinkskabe og de tilhørende indblæsningssystem kan testes. Teknologisk Institut har mulighed for at kontrollere og certificere stinkskabe efter gældende europæiske normer.

Læs mere om vores testfaciliteter: